Ljubav je na selu

ANKETA Tko vam je omiljeni farmer iz ove sezone 'Ljubav je na selu'?

Osam farmera odvelo je na romantična putovanja svoje odabranice

RTL.hr
22.11.2023 07:00

U ovogodišnjoj, 16. sezoni 'Ljubav je na selu' pratili smo događanja na osam imanja i osam farmera odabralo je od nekoliko kandidatkinja jednu koju su poveli na romantično putovanje. Ondje imaju priliku zbližiti se sa svojom odabranicom i shvatiti koliko jedno drugome odgovaraju. 

Ante je odabrao Klaru, Branko Smilju, Mijo Branku, Ivan Samantu, Stjepan Ranku, Radoslav Irenu, Jožef Azru te Miroslav Gabrijelu. Neki parovi imaju savršenu povezanost i vide zajedničku budućnost dok drugi rješavaju nedoumice i probleme koji su se pojavili. 

Ivan i Samanta, Ljubav je na selu
Ivan i Samanta, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Tako je primjerice Ivan odlučio iznenaditi sladoledom Samantu jer je bilo lijepo vrijeme, a to nije naišlo na pozitvnu reakciju. "Znaš li ti što je u tome? Jesi li gledao televiziju?", pitala ga je ona. 

"Kukci su unutra", objašnjavala mu je Samanta. "Ja gledam i ne vjerujem", komentirao je Ivan njezino ponašanje. "Nema šanse da ovo jedem", istaknula je Samanta. Farmer je rekao da je onda on morao uzeti i drugi sladoled. "Nisi gledao na televiziji da stavljaju crve u hranu", pitala je Samanta Ivana. "Ja sam Ivanu pokušala otvoriti oči da progleda, da ga nekako spasim, ali se bojim da mu spasa nema", dodala je. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

"Ako želiš biti sa mnom, ti moraš otvoriti oči", zaključila je ona.

Jožef i Azra susreli su se na moru zbog romantičnog putovanja. "Od ovog odmora očekujem da se jako zbližim s Azrom i da razgovaramo kako i što. Očekujem jednu ozbiljnu vezu", rekao je farmer. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

Azra je rekla Jožefu da očekuje druženje i uživanje u ljubavi. "Sami smo, ako se rodi ljubav, rodi, a ja mislim da će se roditi", rekla je. Azra i Jožef putovali su trajektom do otoka Lošinja. Uživali su na brodu te su se smijali, grlili i radili selfije.

A u anketi RTL.hr-a pitamo vas tko vam je omiljeni farmer iz 16. sezone 'Ljubav je na selu'?

Anketa

Tko vam je omiljeni farmer iz 16. sezone 'Ljubav je na selu'?

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':