Ljubav je na selu

Anti su zidine ljepše od Klare, a njoj je smetalo jedno: 'Ja sam ipak 10 puta bolja partija nego on'

Ante je podučio Klaru o zidinama, a ona se požalila da je ni ne gleda

RTL.hr
23.11.2023 08:00

Ante i Klara uživaju u šetnjama Beogradom, a on ju je podučio o Zidinama u Stonu. "Stonske zidine su najveće zidine iza Kineskog zida", rekao je farmer. 

"Ona uopće nije upućena u te zidine. Ona uopće ne zna koje su najveće zidine na svijetu, a koje su druge po veličini. Znači, prvi je Kineski zid, a iza toga su Stonske zidine koje su na Pelješcu", dodao je kasnije. 

Klara je ispričala da se koncentrirala na Antu. "Za taj zid, nažalost nisam čula", komentirala je. Ante je rekao Klari da se lijepo sredila, a ona je istaknula da je to za njega. 

Klara i Ante, Ljubav je na selu
Klara i Ante, Ljubav je na selu FOTO: RTL

"Malo je hladno, ali baš mi se sviđa", rekla je za njihovu šetnju. Ante ju je upozorio da pripazi s hodanjem u visokim potpeticama da se ne ozlijedi. "Klara se stvarno sredila, ali mene su ove zidine bile malo ljepše", rekao je farmer. 

Klara je bila oduševljena pogledom i komentirala je da je Pelješac lijep, no da je ovo nešto posebno. "Daje neki romantični naglasak", rekla je ona. 

Farmer je komentirao da je Klara više iskrena nego da nije. "Ali nema tu nekog klika", priznao je. 

Klara je rekla da je Ante uopće ne gleda i da ne misli trčati za njim. "Ja sam ipak deset puta bolja partija nego on. Znam to", istaknula je. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':