Ljubav je na selu

Bahra je za RTL.hr prokomentirala nove farmere: 'Ako odlučim sudjelovati, prijavila bih se za njega'

Bahra je za RTL.hr prokomentirala farmere 17. sezone 'Ljubav je na selu'

RTL.hr
21.05.2024 07:00

Bahra Zahirović je bila kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu'  , a sada je za RTL.hr otkrila svoje mišljenje o farmerima nove sezone. ''Za početak naglasila bih kako svakom farmeru želim da uspješno nađe srodnu dušu da bude sretan i da se nađe u sretnom izdanju'', poručila im je Bahra. ''Vidim da su neki prošli kroz teške trenutke, a neki su vani radili. Mislim da svi imaju kvalitetna razmišljanja te imam osjećaj da su ovi farmeri emotivniji od prijašnjih'', rekla je. 

DARKO ŠKOLNIK (50), HAGANJ

Darko Školnik (50), Haganj
Darko Školnik (50), Haganj FOTO: RTL

''O Darku mislim da je stekao dobre kvalitete i da zna cijeniti što je kvalitetno stekao kroz život'', rekla je.

ILIJA STRINIĆ (56), GRAČAC

Ilija Strinić (56), Gračac
Ilija Strinić (56), Gračac FOTO: RTL

''Podržavam što je odrastao u takvoj sredini i što voli raditi na imanju. Najviše cijenim marljive ljude'', komentirala je.

IVICA TURAS (38), LIPOVLJANI

Ivica Turas (38), Lipovljani
Ivica Turas (38), Lipovljani FOTO: RTL

''Dajem Ivici podršku s obzirom na to da je radio vani i radio teške fizičke poslove, trebao bi djevojku koja će ga cijeniti i poštovati jer je temelje krenuo raditi radom i borbom zbog toga mu treba kvalitetna ženska osoba'', objasnila je Bahra.

IVO OBREZA (49), PULA

Ivo Obreza (49), Pula
Ivo Obreza (49), Pula FOTO: RTL

''Jako mi je drago što se ponovno pojavljuje u showu, nikad nije kasno za srodnu dušu, želim mu samo sreće i da ovaj put nađe srodnu dušu i bude sretan. Želim mu da upozna dobru dušu'', kroz osmijeh je rekla Bahra.

MANUEL MANDIĆ (38), NOVA BUKOVICA

Manuel Mandić (38), Nova Bukovica
Manuel Mandić (38), Nova Bukovica FOTO: RTL

''Nije do sada bio u ozbiljnoj vezi, no zaslužuje biti sada, zaslužuje ljubav i da bude sretan'', rekla je.

MATE BEGOVIĆ (26), KOZICA

Mate Begović (26), Kozica
Mate Begović (26), Kozica FOTO: RTL

''Drago mi je da se pojavljuje najmlađi farmer, treba mu dopustiti da nađe pravu damu za sebe i ostvari lijepi život s njom, samo neka bude oprezan, to mu ja upućujem'', rekla je Bahra. 

SANDI HRIBERNIK (52), SLOVENSKA BISTRICA

Sandi Hribernik (52), Slovenska Bistrica
Sandi Hribernik (52), Slovenska Bistrica FOTO: RTL

''Ima lijepe vrline, nije iskvaren, očekuje pronaći ženu sličnu sebi kako se ne bi razočarao'', komentirala je.

TONI PATRČEVIĆ (33), CERIĆ

Toni Patrčević (33), Cerić
Toni Patrčević (33), Cerić FOTO: RTL

''Drago mi je što se i Toni ponovno tu pojavljuje, nadam se da će ovdje pronaći sreću. Toni! Otvori oči, dobro popričaj sa svim djevojkama i odaberi najbolju'', rekla je Bahra.

VJEKOSLAV ŠAJNIĆ (49), GUŠĆE

Vjekoslav Šajnić (49), Gušće
Vjekoslav Šajnić (49), Gušće FOTO: RTL

''Drago mi je da je vrijedan i radišan na svom imanju, čitala sam da ga je žena ostavila... Želim mu jako puno sreće i da bude sretan i da ga žena prihvati kakav je'', rekla je.

ŽELJKO STIPETIĆ (49), OGULIN

Željko Stipetić (49), Ogulin
Željko Stipetić (49), Ogulin FOTO: RTL

''Ako je odlučio pronaći srodnu dušu, najvjerojatnije bi htio smiriti se... Treba mu  mirnija žena i jača. Prava, čvrsta i mirna žena koja će unijeti lijepi i miran život u njegov dom tako da i njegova majka bude sretna pa neka dobro otvori oči'', objasnila je.

ZLATKO JAKUPOVIĆ (72), GRAČEC

Zlatko Jakupović (72), Gračec
Zlatko Jakupović (72), Gračec FOTO: RTL

''Zlatku dajem veliku podršku, vozio je tramvaj, imao dugo godina brak koji je očito jako dobro funkcionirao. Zna kuhati i puno toga pa treba ženu na mjestu, koja će držati do sebe. I ne biti na mobitelu. Obostrano se treba posvetiti. Jer dok nije bilo telefona ljudi su se više posvećivali jedno drugome, fizički se družili i bili više prisutni u trenutku'', ispričala je Bahra.

Također je otkrila možemo li nju očekivati ove sezone....

''Nikad ne reci nikad, ako se odlučim svakako bih se prijavila za Zlatka'', otkrila je Bahra. 

''Želim svim farmerima da budu oprezni. Farmeri dobro moraju promotriti i providjet koju bi si damu pozvali na farmu da se ne bi opekli, no već kad su izložili vrijeme za to da uspiju'', poručila je Bahra. 

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati u srijedu, 22. svibnja od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':