Ljubav je na selu

Bahra za RTL.hr o velikoj životnoj promjeni: 'Potražit ću sreću izvan Hrvatske'

Bahra je ispričala da joj je teško živjeti u Hrvatskoj s minimalcem

RTL.hr
25.02.2024 07:00

Bahra Zahirović, koju su gledatelji upoznali u 'Ljubav je na selu', nedavno je za RTL.hr progovorila o teškoj financijskoj situaciji i pomoći da pronađe dom u kojem može proživjeti starost. 

"Htjela bih kuću za sebe. Tko mi hoće pomoći, hoće, tko ne ne. Imam minimalnu plaću. Nije istina da ne radim. Zaposlena sam u održavanju poslovnih prostora, a prije sam radila u projektu kao domaćica kod starijih ljudi. Bila sam i njegovateljica, a sad sam u godinama, ne mogu to više. Radila sam puno. Imam više od 28 godina staža. Imam profile na raznim stranicama za posao. Borim se. Ljudi gledaju godine kod zapošljavanja. Imam 58. godina i 4. kolovoza ću proslaviti 59. rođendan. Puno ih neće zapošljavati starije ljude pred mirovinu. Većina će uzeti mlađe, manje gledaju iskustvo rada. Ne svi, ali puno njih. Radim poslove samo za minimalac", ispričala je tada. 

Bahra
Bahra FOTO: Privatni album

Bahra je sada za RTL.hr otkrila da zbog svoje teške financijske situacije i nekih neugodnih iskustava nakon što je javno pitala za pomoć razmišlja o velikoj promjeni. 

"Nitko se ne pita kako je ljudima koji imaju minimalac i trebaju platiti najam. Potražit ću sreću i bolje mogućnosti izvan Hrvatske jer ovdje je preteško", rekla je. 

'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':