Ljubav je na selu

Blanka iznenadila Bahru obećanjem Stjepanu: 'Tiha voda brege dere'

Stjepan i njegove kandidatkinje vodili su zanimljivu raspravu tijekom vožnje

RTL.hr
22.10.2023 22:00

Stjepan je poveo kandidatkinje u izlazak. "Stjepane, kamo ti nas vodiš?", pitala je Bahra. "To je tajna. Malo u prirodu i tako", odgovorio joj je. 

"Pri tebi ima dosta prirode", komentirala je Ranka. Nadam se da nas možda vodiš na nekakvi ručak", rekla je Bahra. Farmer je istaknuo da prvo mora vidjeti koji mu je budžet. Pitao je Ljubicu kako joj je na farmi. 

"Pa ja mislim da nije loše, samo može bolje biti", odgovorila je ona. Pitao je i planira li duže ostati na farmi. "Najbolje bi da ostanemo sve i da se družimo i plešemo", komentirala je Bahra. Ja sam ponijela dva kofera", rekla je Ranka. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

"Kad bi odlučio, ostala bih, možda da ga bolje upoznam", priznala je Blanka. Stjepan je rekao da mu je Bahra jako draga, ali i Ranka. Komentirao je i kakvu odjeću voli da žene nose. "Muško kao muško", rekla je Ranka. 

Ljubica je komentirala da joj se ne sviđaju muškarci koji puno govore. "Više volim tajanstvene muškarce koji malo više šute", istaknula je. 

Blanka je odlučila sašiti Stjepanu tange. "Ja sam se iznenadila. Blanka, tiha voda brege dere i bum", rekla je Bahra za Blanku. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':