Ljubav je na selu

Brankica iz 'Ljubav je na selu' ponosno pokazala sijede i oduševila pratitelje, a i Miju: 'Baš si lijepa'

Brankica često pozira u prirodnom izdanju, a to je učinila i ovog puta

RTL.hr
10.06.2024 20:00

Brankica iz 'Ljubav je na selu' često dijeli fotografije u prirodnom izdanju zbog čega je njezini pratitelji obožavaju. "Uh, moramo na farbanje. Sijeda kosa počela je", napisala je Brankica koja je proslavila 60. rođendan u veljači. 

"Baš si lijepa", poručio joj je farmer Mijo. I drugi pratitelji obasuli su Brankicu komplimentima. 

Brankica, Ljubav je na selu
Brankica, Ljubav je na selu FOTO: Facebook

Jedna pratiteljica je pitala Brankicu misli li postati plavuša. "Ne, nikako mi ne stoji plava. Bila sam samo 3 mjeseca. Ja sam prirodna crnka i to mi najbolje", odgovorila joj je ona. 

Inače, Brankica je nedavno komentirala za RTL.hr farmera Željka Stipetića koji je otkrio da mu je zapela za oko. ''Gledala sam predstavljanje farmera i koliko sam uspjela vidjeti preko televizije, Željko mi se čini dobar čovjek. Ne mogu puno reći dok ga ne upoznam uživo jer mi je karakter jako bitan. U svakom slučajnu ugodno me iznenadio'', otkrila je Brankica. Dodala je kako joj je bilo drago čuti da je istaknuo baš nju.  

Ljubav je na selu, Željko
Ljubav je na selu, Željko FOTO: RTL.hr

''Bilo mi je drago jer je on puno mlađi od mene. Zato mi je drago da je u meni vidio nešto privlačno'', priznala je. Željko je otkrio kako voli planinariti, a upravo ta aktivnost je omiljena i Brankici.  

Brankica Kobasić
Brankica Kobasić FOTO: Privatni album

''Inače obožavam planinariti i planinarim koliko mogu, no trenutno nemam s kim. Voljela bih planinariti s Željkom. Nadam se da ću s njim osvojiti Klek'', rekla je Brankica kroz smijeh. Uz Željka, Brankici se svidio još jedan farmer. 

''Jako mi je za oko zapeo gospodin Darko. Na prvi dojam mi je djelovao miran i staložen, svidjelo mi se što je pričao, a uz njegovo ponašanje i fizički mi se sviđa'', otkrila je. 

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža). Prijaviti se može i na portalu RTL.hr, na linku: https://www.rtl.hr/show/prijave/prijavite-se-u-ljubav-je-na-selu-1646ef62-f648-11ed-8c30-bac0e215ddad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':