Ljubav je na selu

Brankica objavila fotografije i našalila se: 'Baš sam zaljubljena sama u sebe'

Brankica se ponekad šali na svoj račun u objavama na društvenim mrežama, a njezinim pratiteljima se to sviđa

RTL.hr
13.04.2024 22:00

Brankica nije pronašla ljubav je 15. i 16. sezoni 'Ljubav je na selu', ali stekla je nova prijateljstva i brojne pratitelje na društvenim mrežama. Često pozira u prirodnim izdanjima i otkriva što se događa u njezinom životu te se ponekad i našali na svoj račun. To je učinila i ovog puta. 

"Samo ja i ja...hahaha..baš sam zaljubljena...sama u sebe..", napisala je Brankica uz svoje fotografije koje je složila u kolaž. Na nekima je pozirala sama dok je na drugima u društvu kandidatkinja i farmera iz 'Ljubav je na selu' - Ivana Detkovića, Mije Bošnjaka, Ruže i Ksenije. 

Brankica Kobasić
Brankica Kobasić FOTO: Privatni album

"Pa kako ne bi bila kad si zgodna žena", "Predivna si, ženo", "Ne može čovjek voljeti drugog ako ne voli sebe", komentirali su njezini pratitelji. 

"Baš jutros kažem koliko tvojih slika na mom profilu, a ni jedne moje na tvom, to govori puno o tebi", poručio joj je Mijo Bošnjak. "Ja tebe nosim u srcu svom", odgovorila mu je Brankica. 

Brankica Kobasić i Mijo Bošnjak
Brankica Kobasić i Mijo Bošnjak FOTO: Privatni album

Inače, Mijo i Brankica nedavno su bili zajedno na vjenčanju jer su tako obećali prijateljima. Na društvenim mrežama objavili su fotografije na kojima se vidi koliko su bliski te je Mijo istaknuo da mu je dan bio prelijep u Brankičinom društvu. Dobili su i puno lijepih komentara.

Brankica Kobasić
Brankica Kobasić FOTO: Privatni album

 "Baš ste pravi par, nemam što za dodati, samo nastavite. Želim vam sreću od srca", "Vi ste najljepši par, Mijo i Brankica. Želim vam sve najbolje", "Golupčići", komentirali su.

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':