Ljubav je na selu

Brankica se našalila na račun svog ljubavnog života: 'Moj dragi, ali...'

Brankica je podijelila fotografije s izleta na kojem je pozirala uz zanimljivu skulpturu

RTL.hr
02.04.2024 10:00

Brankica je u 16. sezoni 'Ljubav je na selu' išla na romantično putovanje s Mijom Bošnjakom i mnogi su vjerovali da će se njihov odnos razviti u vezu, no oni su umjesto toga postali bliski prijatelji. 

"Nadam se, dragi moji da ste vidjeli da se traže novi farmeri i nove farmerice za 17. sezonu 'Ljubav je na selu' pa sam imala potrebu da vam se javim. Ja sam bila dva puta, bilo mi je nezaboravno iskustvo. Dragi prijatelji koje sam stekla, dobro, ljubav nisam našla, ali ostali su mi dragi, dragi prijatelji. Zato vas pozivam sve, naravno slobodne farmere i farmerice da se jave u 17. sezonu 'Ljubav je na selu' i neće sigurno požaliti. Predivni ljudi, iza kamere, upoznajte nove prijatelje i samo naprijed, hrabro. Ljubi vas i voli vaša Brankica Kobasić", komentirala je show. 

Brankica je aktivna na društvenim mrežama i često dijeli fotografije, a sada se našalila na račun svog ljubavnog života. 

"Moj dragi, ali malo mi preniski", napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala pokraj drvene skulpture. 

Brankica Kobasić
Brankica Kobasić FOTO: Privatni album

Inače, Brankica je nedavno uživala u Šibeniku gdje su je divno dočekali. "Odbor za doček", napisala je uz fotografije stola na kojem su bili svijeće, čaše za vino, pladanj s hranom i ruža. 

Brankica Kobasić
Brankica Kobasić FOTO: Privatni album

"Ti to zaslužuješ!", poručila joj je Irena Lalin koja je s njom bila u 15. sezoni 'Ljubav je na selu' na imanju kod farmera Zvonka. 

Brankica Kobasić
Brankica Kobasić FOTO: Privatni album

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':