Ljubav je na selu

Brankica za RTL.hr o farmeru Željku kojemu se svidjela: 'Nadam se da ću s njim osvojiti Klek'

Brankica je komentirala farmera Željka koji je rekao da mu se ona sviđa, a otkrila koji joj je još kandidat nove sezone 'Ljubav je na selu' zapeo za oko

RTL.hr
25.05.2024 07:00

Novi farmer Željko Stipetić otkrio je kako mu je bivša kandidatkinja 'Ljubav je na selu'  Brankica Kobasić 'zapela za oko'. Sada je Brankica za RTL.hr otkrila kako se osjećala doznavši što je Željko rekao o njoj i što misli o njemu, a i koji joj se još farmer svidio. 

''Gledala sam predstavljanje farmera i koliko sam uspjela vidjeti preko televizije, Željko mi se čini dobar čovjek. Ne mogu puno reći dok ga ne upoznam uživo jer mi je karakter jako bitan. U svakom slučajnu ugodno me iznenadio'', otkrila je Brankica. Dodala je kako joj je bilo drago čuti da je istaknuo baš nju.  

''Bilo mi je drago jer je on puno mlađi od mene. Zato mi je drago da je u meni vidio nešto privlačno'', priznala je. Željko je otkrio kako voli planinariti, a upravo ta aktivnost je omiljena i Brankici.  

Brankica Kobasić
Brankica Kobasić FOTO: Privatni album

''Inače obožavam planinariti i planinarim koliko mogu, no trenutno nemam s kim. Voljela bih planinariti s Željkom. Nadam se da ću s njim osvojiti Klek'', rekla je Brankica kroz smijeh. Uz Željka, Brankici se svidio još jedan farmer. 

''Jako mi je za oko zapeo gospodin Darko. Na prvi dojam mi je djelovao miran i staložen, svidjelo mi se što je pričao, a uz njegovo ponašanje i fizički mi se sviđa'', otkrila je. 

 Komentirala je i koji bi farmer mogao biti za njenu prijateljicu Irenu i možda za Bahru. ''Ne znam iskreno ima li ikoga za Irenu, no mogli bi to, također biti Željko i Darko. Za Bahru bi možda bio idealan gospodin Ilija, po karakteru jer se voli šaliti'', rekla je Brankica. 

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža). Prijaviti se može i na portalu RTL.hr, na linku: https://www.rtl.hr/show/prijave/prijavite-se-u-ljubav-je-na-selu-1646ef62-f648-11ed-8c30-bac0e215ddad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':