Ljubav je na selu

Brankica zaključila nakon razgovora s Mijom: 'Za vezu nisi. Čim Branka okrene leđa, gotovo je'

Mijo stalno ističe da želi živahnu partnericu željnu adrenalina, a to za njega Brankica nije

RTL.hr
24.11.2023 11:00

Mijo i Brankica stalno se trude premostiti razlike, ali baš im i ne ide. "Ja ti se svega bojim, samo se muškog ne bojim", rekla je Brankica farmeru tijekom šetnje. 

Mijo je komentirao da treba pobijediti strah. "Bilo je mene nekad strah nečega, ali ja sam to pobijedio kroz život", istaknuo je. Branku je zanimala Mijina izjava mlađe je slađe. "Nikad ja njoj nisam nabacivao nikakve mlade cure, ona je to sama vidjela neke slike, poruke i izvukla neki svoj zaključak", rekao je farmer. 

"Mlađe je hrabrije, živahnije", našalio se s Brankicom. "Sve ima svoje. Osjećam se s mlađim ljudima puno ugodnije. Bolje se uklapam", dodao je. "Nemoj više reći preda mnom mlađe je slađe", upozorila ga je Brankica. Istaknula je da su vršnjaci. 

"Ne volim kad je netko stalno umoran, nezainteresiran", požalio se Mijo. Komentirao je da želi živahnu ženu. 

Brankica mu je prigovorila da su se trebali više družiti nakon što ju je odabrao i da je trebao doći do nje, do Zagreba. "Izvukla je iz mene nešto što sam skrivao", rekao je Mijo. 

"Mi ćemo biti prijatelji. Za vezu nisi. Čim Branka okrene leđa, gotovo je. Ne zna čovjek što želi u životu", zaključila je Brankica. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':