Ljubav je na selu

Brankici odlično stoji crna kosa, a nekad je bila plavuša: Pogledajte kako je izgledala!

Brankica je prepoznatljiva po crnoj dugoj kosi, a nekad je bila plavuša što joj je isto odlično stajalo

RTL.hr
11.04.2024 08:00

Brankica je sudjelovala u dvije sezone 'Ljubav je na selu', a istaknula je da joj je to lijepo iskustvo i da je stekla dobre prijatelje. I s farmerom Mijom se druži nakon završetka showa i zajedno su bili na jednom vjenčanju. 

Mijo Bošnjak i Brankica Kobasić
Mijo Bošnjak i Brankica Kobasić FOTO: Privatni album

"Prelijep dan", poručio je Mijo uz njihove fotografije na društvenim mrežama. Njegovi pratitelji udijelili su im niz komplimenata. "Baš ste pravi par, nemam što za dodati, samo nastavite. Želim vam sreću od srca", "Vi ste najljepši par, Mijo i Brankica. Želim vam sve najbolje", "Golupčići", poručili su. 

Brankica Kobasić
Brankica Kobasić FOTO: Privatni album

Brankica je također podijelila fotografije, a i inače je aktivna na društvenim mrežama. Tako je svojedobno objavila fotografije na kojima je bila plavuša, a njezini pratitelji popratili su to komplimentima. 

Brankica Kobasić
Brankica Kobasić FOTO: Privatni album

Podsjetimo, Brankica je u veljači proslavila 60. rođendan, a mnogi su joj poručili da blista i kao da joj godine idu unatrag. Često pozira i bez šminke u prirodnom izdanju. 

Brankica Kobasić
Brankica Kobasić FOTO: Privatni album

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':