Ljubav je na selu

Čestitamo! Vjenčali se Gabrijela i Miroslav iz 'Ljubav je na selu': Brankica je bila kuma

Gabrijela i Miroslav iz emisije 'Ljubav je na selu' svoju su vezu okrunili brakom

RTL.hr
09.04.2024 11:01

Gabrijela i Miroslav, kandidati 16. sezone emisije 'Ljubav je na selu', vjenčali su se prošlog vikenda. Vjenčanje je bilo intimno s obitelji i najbližim prijateljima. Gabrijeli je kuma bila Brankica, koju je upoznala u 15. sezoni showa. Sprijateljile su se i obećale jedna drugoj da će svoje prijateljstvo okruniti kumstvom. 

Ljubav je na selu - Gabrijela i Miroslav
Ljubav je na selu - Gabrijela i Miroslav FOTO: RTL

Prije nekoliko mjeseci, Gabrijelu i Miroslava posjetili smo u njihovom ljubavnom gnijezdu nedaleko Bjelovara te su nam tada ispričali kako su se naviknuli na zajednički život. 

"Naš život izgleda jako lijepo, kao iz bajke. Većinu svojih obveza i poslova sam preselila u Bjelovar i ne radim više kao mesarka zbog čega mi je malo žao, ali sad je sezona kolinja pa ljubav ispunjavam na taj način", rekla je i dodala kako se zaposlila u proizvodnji tjestenine. 

Miroslav i Gabrijela, Ljubav je na selu
Miroslav i Gabrijela, Ljubav je na selu FOTO: RTL

"Treba mi sigurno još malo da sve shvatim gdje je što, ali ljudi baš kao i sam Bjelovar su jako dobri, dragi i srdačni. Uz Desinić me ne vežu baš lijepa sjećanja jer sam proživjela puno maltretiranja u školi i sama sam se sa 17 godina odselila iz Desinića. Jedino lijepo što me veže uz Desinić je moj otac s kojim se redovito čujem i posjećujemo se stalno. Upisala sam autoškolu u Bjelovaru, trenutno vozim, može to ići i bolje, ali ajde nećemo se žaliti", rekla je tada Gabrijela. 

Podsjetimo, Gabrijela i Miroslav upoznali su se u 'Ljubav je na selu', a ona je na Miroslavovu farmu stigla naknadno. Miroslav je vrlo brzo shvatio kako je ona žena za njega te je drugim kandidatkinjama dao do znanja kako je zaljubljen u nju. Njihova priča se nastavila i izvan showa, a danas su muž i žena! Čestitamo!

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':