Ljubav je na selu

Dušan iz 'Ljubav je na selu' morao s obitelji iseliti iz kuće: 'U jako je lošem stanju'

Dušan Golubovac je za RTL.hr rekao kako je njegova četveročlana obitelj trenutačno smještena u stanu u Dvoru

RTL.hr
28.03.2024 07:00

Dušan Golubovac jedan je od farmera kojeg će gledatelji popularne emisije 'Ljubav je na selu' dugo pamtiti. Privukao je pozornost svojom skromnošću i teškom životnom pričom u 12. sezoni showa, a tada ga je mučilo i slomljeno srce. Naime, Dušan se zaljubio u Goranu Vušurović , a iako se isprva činilo da mu ona uzvraća osjećaje, sve se promijenilo kada su došli na njegovu farmu u Zrinu. Gorani se nije svidjelo kako Dušan živi. On se trudio promijeniti njezino mišljenje, no nije uspio i na kraju je ostao sam.Ipak, njegovo je sudjelovanje privuklo jednu djevojku koja mu se javila na društvenim mrežama, a ona mu je danas žena - Ana-Marija iz bosanske Fojnice. Prije nešto manje od godinu dana dobili su drugo dijete, a s obzirom na proširenje obitelji i činjenicu da njihova kuća nije u dobrom stanju zbog potresa, morali su potražiti, kaže, drugo rješenje. 

"Od Sisačko-moslavačke županije dobili smo stan na korištenje prije jedno četiri mjeseca. Supruga je s djecom većinom u tom stanu, a ja se moram vraćati u Zrin jer su nam tamo domaće životinje. Tako smo se raspodijelili", rekao je Dušan i požalio se na situaciju s kućom. 

Dušan Golubovac, Ljubav je na selu
Dušan Golubovac, Ljubav je na selu FOTO: RTL

"Ona je u podosta lošem stanju, ali nemam vremena još i za neke velike renovacije. Brinem se oko djece, imamo trenutačno smještaj, a za dalje ćemo vidjeti", rekao je Dušan. Naime, petrinjski potres gotovo da je i uništio njihov dom te otada ne spavaju mirno. 

Ipak, uz sve životne nedaće koje su ih snašle, kaže kako su sretni i zadovoljni. "Ne bih ništa mijenjao", ponosno će Dušan, a vesele se i nadolazećem blagdanu te prvom rođendanu sina Mihaela koji će proslaviti u svibnju.

"Uskrs ćemo proslaviti u krugu obitelji. Ja sam pravoslavac, a supruga kršćanka, ali obilježit ćemo oba datuma. Beremo biljke, oslikavamo razne figure, bojat ćemo i jaja - nešto u luku, a nešto u umjetnoj boji", zaključio je.

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':