Ljubav je na selu

EKSKLUZIVNO Anita Martinović za RTL.hr o ostvarenju velike želje: 'Nešto se u svemiru pomaklo i po tom pitanju'

Anita Martinović je za RTL.hr komentirala sezone 'Ljubav je na selu' koje je vodila i otkrila je li bilo kakvih nezgoda u 16. sezoni, a osvrnula se i na ostvarenje svoje dugogodišnje želje

RTL.hr
29.02.2024 07:00

Voditeljica Anita Martinović u videointervjuu za serijal 'Sasvim osobno' progovorila je o 'Ljubav je na selu' i što ju je najviše iznenadilo u 16. sezoni te se osvrnula na svoj drugi posao i otkrila da je konačno ostvarila svoju veliku želju. 

Voditeljica si 'Ljubav je na selu' od 13. sezone. Kako bi sažela četiri sezone koje si dosad vodila?

Odgovor je jednostavan: drama, uzbuđenje, neočekivanost i na kraju ono najljepše - ljubav. 

S kojim si kandidatima ostala u kontaktu i često se čujete?

Pa ne bih baš sad rekla da se često čujemo, ali povremeno se čujem s Bahricom, Zoran iz Splita se tu i tamo javi, Milan. Neven me zvao kad mu se rodila kćerkica tako da povremeno tu i tamo čujem se s nekima i malo me informiraju o novostima u svom životu. 

Koje ti je bilo najveće iznenađenje u 16. sezoni 'Ljubav je na selu'?

Najveće iznenađenje mi je bilo to što je naš autsajder u jednom trenutku, Miro koji je na početku i ispao, nije dobio dovoljno pisama, na kraju doživio pravu ljubav. On i Gabica su i dandanas sretni u ljubavi, žive zajedno. 

Je li bilo nekih nezgoda u 16. sezoni kao pucanje gume na autu i slično?

Sad se to već izvrtilo, kad malo razmišljam unatrag uvijek bude nekih uzbuđenja jer smo stalno na putu. Trenutno mi pada na pamet kad smo snimali u Imotskom. Toliko je jako puhao vjetar. Skoro je otpuhao i opremu i nas i ekstenzije iz moje kose, ali nekako smo se snašli. 

Velika si ljubiteljica životinja. Imaš dvije mačke? Kako one podnose tvoj raspored snimanja?

Pa jako teško, iskreno ću ti reći. Ja kad se vratim doma s puta, one se tri dana ljute na mene. To su ljutnje, neće razgovarati. Šalim se. Pa evo, imam jednu jako dragu ženskicu koja ih obiđe. Članovi obitelji isto malo uskoče, prijatelji tako da ne osjećaju toliko moje odsustvo. 

Neostvarena ti je želja kućica uz more. Kako napreduješ s tom željom?

Nešto se u svemiru pomaklo i po tom pitanju. Evo, prošle godine sam skupa s bratom kupila apartmančić na moru i sad ga pomalo uređujemo. Daj Bože, da ovo ljeto uspijemo i malo uživati na našem lijepom Jadranu. 

Što je još Anita otkrila u videointervjuu, pogledajte u videu. 

'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':