Ljubav je na selu

Farmer Darko spreman je na povratak u Hrvatsku zbog prave ljubavi: 'Želja mi je imati obitelj'

Njegovi prijatelji istaknuli su kako je Darko primjer pravog prijatelja, no jedino što mu nedostaje je ljubav

RTL.hr
22.05.2024 21:45

50-godišnji Darko Školnik, farmer iz Hagnja, traži svoju srodnu dušu u 17. sezoni emisije Ljubav je na selu'. Iako živi i radi daleko od svog imanja, Darko se oslanja na svoju obitelj. Odlučan je pronaći partnericu koja će prihvatiti njegov način života, a za pravu ljubav spreman je ostaviti život u Nizozemskoj i vratiti se u Hrvatsku.    

Svaka tri mjeseca dolazi u Hrvatsku na dva do tri tjedna i tada se posvećuje svojem imanju. 

"Kako imanje može preživjeti bez gazde toliko dugo?", upitala ga je Anita. "Zahvaljujući mojoj šogorici i bratu", odgovorio je Darko te dodao kako mu obitelj uskače kada je najpotrebnije. "Treba mi jedna srodna duša koja bi prihvatila ovo sve što imam i možda jednog dana, ako se rodi ljubav, otišla sa mnom u Nizozemsku ili bih se ja vratio ovdje", rekao je Darko.   

Darko je Anitu proveo kroz svoj voćnjak te joj ispričao kako je došlo do preseljenja.  

"Tamo mi živi od mamine sestre kćer. Našao sam posao gore, otišao, i eto, sada je sedma godina" istaknuo je te dodao kako je zadovoljan životom u Nizozemskoj. Unatoč životu u inozemstvu, Darko održava prijateljstva u Hrvatskoj.  

"I u Hrvatskoj imam jako puno prijatelja. Kada su čuli da sam u ovoj emisiji došli su u moju drugu kuću", rekao je te s Anitom krenuo do njegovih prijatelja koji su o Darku imali samo riječi hvale.  

Ljubav je na selu, Darko
Ljubav je na selu, Darko FOTO: RTL.hr

"On je prije svega čovjek koji voli pomoći svima, primjer dobrog prijatelja", rekao je jedan od prijatelja, dok je drugi odgovorio na Anitino pitanje kako to da se Darko još uvijek nije oženio: "Vjerojatno nije imao sreće, ali nadamo se da će sada imati". "Netko će valjda prepoznati njegovu dobrotu", dodao je prijatelj.  

Darko je bio vrlo ganut njihovim riječima i nije mogao sakriti suze u očima.  Otkrio je kako mu je velika želja da postane otac i kakva bi osoba trebala biti da njegovo srce barem malo zatitra.  

"Ona koja zna što želi. Ja sam na selu, imam to što imam. Da želi doći na selo, a poslije, s obzirom da ja živim i radim u Nizozemskoj, ako bi bila zajednička ljubav i sve, može ona doći za mnom", objasnio je te dodao kako je spreman ostaviti sve u Nizozemskoj i vratiti se u Hrvatsku da zajedno žive i imaju svoju obitelj.  

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':