Ljubav je na selu

Farmer Manuel nikad nije bio u ozbiljnoj vezi, a traga za ženom s kojom će osnovati obitelj

Manuel se nada da će u 'Ljubav je na selu' pronaći srodnu dušu i osnovati obitelj

RTL.hr
18.05.2024 15:00

Manuel dolazi iz Nove Bukovice u blizini Slatine, a radi kao monter na luksuznim kamionima i vozilima. Dosad nikad nije bio u ozbiljnoj vezi te smatra kako je pravo vrijeme da pronađe srodnu dušu s kojom će dijeliti život, iskusiti ljubav i osnovati obitelj. Manuel ima vlastiti OPG sa i svinjama te plantažu lješnjaka, a u slobodno vrijeme najviše se voli družiti s prijateljima. Za sebe kaže da je iskren, komunikativan, prilagodljiv i miran, a ne tolerira laži i prevare. Ističe da će svoju izabranicu zasigurno držati kao kap vode na dlanu.

Manuel Mandić (38), Nova Bukovica
Manuel Mandić (38), Nova Bukovica FOTO: RTL

Ako želite mirnu osobu, dobrog momka, pišite mi", skromno kaže Manuel.

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':