Ljubav je na selu

Farmer Toni izgubio je kćerkicu, a podijelio je svoju bolnu priču u 'Superparu'

Toni Patrčević sudjelovao je u 'Superparu' s bivšom djevojkom Dorom, a podijelili su svoju tužnu priču

RTL.hr
19.05.2024 18:00

Toni Patrčević jedan je od 11 farmera nove, 17. sezone 'Ljubav je na selu', a gledateljima je poznat jer je u prvoj sezoni 'Superpara' sudjelovao s djevojkom Dorom Skelac. Par je u showu iskreno progovarao o svojim problemima, a podijelili su i bolnu priču o gubitku njihove dvogodišnje kćeri. 

Dora i Toni, Superpar
Dora i Toni, Superpar FOTO: RTL

"Lana je bila veliki heroj i borac, a bolovala je od malformacijskog sindroma, od rođenja je bila na operacijama. Borila se koliko se mogla boriti, sve do mjesec dana prije drugog rođendana kadje, nažalost, odustala od svoje borbe. Nje nema, ali će uvijek biti dio nas, bit će uvijek tu, ne tijelom, ali mislima, srcem će uvijek biti tu...", ispričala je njihovu tragičnu priču Dora.  Dora je bila kod kuće zbog djeteta, a Toni nije mogao biti uz nju onoliko koliko je želio. "Iskreno, zbog posla i nisam bio uz nju koliko sam trebao", rekao je  Toni, koji je morao raditi od 0 do 24 sata kako bi uspjeli platiti troškove liječenja.

"Sve je to puno koštalo, pa je htio-ne htio, morao nas ostaviti i naravno da se morao žrtvovati", rekla je Dora. Njihovu bolnu priču zaliječilo je njihovo drugo dijete, malena Hana. "Pokušavamo ići dalje i ne osvrtati se samo zbog Hane", rekla je Dora.

Toni Patrčević (33), Cerić
Toni Patrčević (33), Cerić FOTO: RTL

Nažalost, Toni i Dora su se s vremenom razišli, a on sada traži ljubavnu sreću u 'Ljubav je na selu'. 

Toni za sebe kaže da je dobar, komunikativan, iskren, brzo oprašta, nije svadljiv i pomalo je tvrdoglav, a od buduće partnerice očekuje da bude iskrena i poštena, ali i niža djevojka sportske građe.

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':