Ljubav je na selu

Farmer Željko je avanturist, a traga za ženom koja voli planinariti poput njega!

Željko obožava plesati, a u slobodno vrijeme bavi se uređivanjem eksterijera

RTL.hr
21.05.2024 10:00

Željko dolazi iz Ogulina i u vojnoj je mirovini. Živi s mamom u velikoj kući s dvorištem i vrtom, a u slobodno vrijeme bavi se uređivanjem eksterijera. Vrlo je avanturističkog duha, aktivan, puno vremena provodi u prirodi, planinari s prijateljima, obožava plesati i član je frankopanske garde. Željko ističe da je posljednji put iskreno volio prije pet godina, a s tom je djevojkom dobio i sina. Sebe opisuje kao osobu koja nije svadljiva, vrlo je direktan i emotivan, a isto to želi i od svoje partnerice. Fizički izgled nije mu previše važan, no volio bi da je u dobroj kondiciji kako bi mogli skupa planinariti. 

Željko Stipetić (49), Ogulin
Željko Stipetić (49), Ogulin FOTO: RTL

Htio bih osobu koja će biti sa mnom i u dobru i u zlu", kaže Željko.

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati u srijedu, 22. svibnja od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':