Ljubav je na selu

Farmeri 17. sezone 'Ljubav je na selu' složni oko jednoga kod traženja srodne duše: 'Izgled nije važan'

Farmeri su za RTL.hr progovorili kakve žene žele da im se jave i očekuju li da rade kod njih

RTL.hr
09.06.2024 10:00

Farmeri nove, 17. sezone 'Ljubav je na selu', njih 11 otkrilo je svoja očekivanja za žene za koje žele da im napišu pisma. Većina kandidata priželjkuje srodnu dušu s kojom će dijeliti život i uživati, a nije im toliko važno da priskoče u pomoć na imanju. 

Vjekoslav Šajnić iz Gušća ispričao je da traži dobru ženu koja nema neke istaknute loše osobine. "Da voli uživati i voli toplice kao ja. Treba uživati", objasnio je. Rekao je kako se osjeća mlado i da treba osobu koja će pratiti takvu njegovu energiju. 

"Uživat ćemo zajedno, izvodit ću je na večere i ručkove, a volim i putovati. Nema kod mene posla za nju, to ja sve sam brzo odradim. Ona je tu da dođe uživati", istaknuo je. 

Vjekoslav Šajnić (49), Gušće
Vjekoslav Šajnić (49), Gušće FOTO: RTL

Ilija Strinić je također otkrio je što mu je najvažnije kod njegove odabranice. "Nije mi važan izgled, samo da je dobra osoba i da možemo razgovarati", istaknuo je. 

Želi imati osobu s kojom će dijeliti dobro i loše te životni prostor. "Živjet ćemo zajedno i družiti se, a ona neće morati raditi", osvrnuo se na njegovo imanje. 

Ilija Strinić, Ljubav je na selu
Ilija Strinić, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Ivo Obreza istaknuo je kako mu izgled kod žena nije važan i da mu je u redu da budu normalne građe, a objasnio je što joj je spreman pružiti. "Dobit će puno pažnje, vjernost, iskrenost i romantiku", rekao je Ivo. 

Otkrio je i bi li bio spreman preseliti se zbog ljubavi ako mu se javi kandidatkinja iz primjerice kontinentalne Hrvatske. "Preselio bih se zbog ljubavi. Sve je stvar dogovora", zaključio je Ivo. 

Ivo Obreza, Ljubav je na selu
Ivo Obreza, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Manuel Mandić traži dobru i poštenu djevojku. Istaknuo je kako kod njega nema pretjeranog posla, ali bi volio neke poslove koje bi zajedno mogli obavljali. "Samo da je cura u redu. Ne tražim ja nekakvu plavušu..., a posebne zahtjeve nemam", rekao je.  

Istaknuo je kako mu je u odnosu važno da se odluke zajednički donose te da ne voli kada žena u obitelji nema pravo glasa. "Ja sam iz obitelji gdje, kad god bi se donosile odluke, donosili smo ih svi zajedno... U četiri zida, ali i svugdje drugdje,  imamo pravo glasa i ona i ja", rekao je Manuel. 

Manuel Mandić (38), Nova Bukovica
Manuel Mandić (38), Nova Bukovica FOTO: RTL

Sandi Hribernik otkrio je svoje preferencije kad su žene u pitanju. Voli sportske tipove žena, uređene, sa smislom za humor i samouvjerene: "Želim da ima povjerenja u sebe i mene, da se nada najboljem. Ono što ja pružam, da ona uzvraća. Otvoren sam za sve, sve je stvar dogovora", objasnio je Sandi.

Sandi vjeruje da je ljubav ključna za sretan i ispunjen život te se nada da će u emisiji pronaći djevojku dobre duše i srca koja je društvena, skromna i dijeli njegove svjetonazore. 

Sandi Hribernik (52), Slovenska Bistrica
Sandi Hribernik (52), Slovenska Bistrica FOTO: RTL

Darko Školnik kaže da ga ne zanima financijsko stanje žena i da on ima dovoljno da mogu solidno živjeti, ali želi i da kod njega ne gledaju materijalno. 

"Ako ima dijete, ako je razvedena, nije problem. U tome ne vidim nikakav minus. Važno mi je da zna što želi u životu, da nije puna sebe i da u meni ne gleda financijsku korist. Volio bih da je približno meni po godinama, bilo da je mlađa, bilo da je starija", ispričao je Darko. 

Ponovio je što je i ranije rekao da je spreman učiniti za ljubav. "Ako 'kliknemo', ako se zavolimo, može ona doći u Nizozemsku, ali mogu se i ja vratiti u Hrvatsku i da gradimo zajednički život i provedemo skupa godine pred nama", zaključio je. 

Darko Školnik (50), Haganj
Darko Školnik (50), Haganj FOTO: RTL

 Mate Begović istaknuo je kako mu je kod odabira žena najvažniji njihov karakter. 

"Da su dobre osobe. Izgled mi nije najvažniji", rekao je. Otkrio je i očekuje li da će žene, koje dođu na njegovo imanje, raditi. "Ne trebaju raditi, a ako žele, mogu mi pomoći. No ja sve to sam dobro obavljam. Najvažnije mi je da mi prave društvo i budu pokraj mene", objasnio je Mate. 

Mate Begović
Mate Begović FOTO: RTL

Toni Patrčević želio bi da mu se jave žene njegovih godina. "Ne mogu biti s osobom starijom deset, 15 godina", priznao je. Dodao je da bi mu bilo u redu da je koju godinu mlađa ili starija. "Da nisu previše mlade, ali ni previše starije", istaknuo je. 

Vjeruje da će dobiti dovoljno broja pisama. "Ako ne uspijem, neću izgubiti nadu. Mlad sam, u najboljim godinama", rekao je Toni. 

"Ako sada ne pronađem srodnu dušu, idem u 'Brak na prvu'", našalio se. 

Toni i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu
Toni i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Željko Stipetić otkrio je da već postoji veliki interes žena i da mu se javljaju na društvenim mrežama, no za njega to nije to. "Volim osobu vidjeti uživo. Tada možeš vidjeti kako se ponaša. Preko poruka je to dosta drukčije, ali takvo je vrijeme, svi su na društvenim mrežama", objasnio je. 

Kaže kako će, ako dobije dovoljno pisama, pokazati kakav čovjek treba biti u odnosu sa ženama, a osvrnuo se i na svoja loša iskustva i otkrio što mu je presudno kod žena. "Opekao sam se u prošlim vezama. Kod žene mi je važno da je financijski neovisna, da ne ovisi o meni, a što se tiče ljepote, ona se mijenja kroz godine. Ljubav i karakter se ne mijenjaju. Važno mi je da imamo povjerenje jedno u drugo. Neka izlazi, druži se jer ja nisam ljubomoran i ne varam, a to očekujem i od nje", istaknuo je Željko. 

Ljubav je na selu, Željko
Ljubav je na selu, Željko FOTO: RTL.hr

Ivica Turas kaže kako nema nikakvih strahova kada su u pitanju žene ili samo sudjelovanje u emisiji te da se zato i prijavio u emisiju. Otkrio je i kakve osobine bi želio da njegova buduća ima: "Najviše da je normalna, iskrena i društvena", rekao je Ivica.

Za njega je izuzetno važno da djevojka bude spremna na rad i život na selu. "Mora biti spremna, jer ako ne, nema šanse da to uspije", izjavio je Ivica, dodajući kako djevojka može biti i iz grada, pod uvjetom da je voljna pomoći na farmi.

Ivica Turas (38), Lipovljani
Ivica Turas (38), Lipovljani FOTO: RTL

Zlatko Jakupović je ispričao kako mu je bitno da je žena uredna, vrijedna, da drži do sebe i da zna kuhati. "Ja sve sada radim sam. Perem, kuham, obrađujem vrt... Sve što imam radim sam. U dvoje to će biti još lakše", rekao je Zlatko te dodao kako nisu to neki preteški poslovi od kojih bi se 'pretrglo'.  

Istaknuo je kako ponekad voli otići na plesnjake i zabave, ali da nije naviknut da bi iz dana u dan, kako kaže Zlatko, landrao' uokolo. Napomenuo je kako ima puno žena koje hodaju uokolo i ne znaju što bi sa sobom, a on ne želi takvu partnericu. 

Zlatko, Ljubav je na selu
Zlatko, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža). Prijaviti se može i na portalu RTL.hr, na linku: https://www.rtl.hr/show/prijave/prijavite-se-u-ljubav-je-na-selu-1646ef62-f648-11ed-8c30-bac0e215ddad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':