Ljubav je na selu

Gabi iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o prvim zajedničkim blagdanima s Miroslavom: 'Provest ćemo ih na najljepši mogući način'

Od svoje 17. godine, Gabrijela je živjela sama, no sada, uz Miroslava, osjeća se ispunjenom i sretnijom. Njezini prvi zajednički blagdani s Miroslavom bit će obilježeni toplinom obiteljskog okupljanja, a njihova ljubav će zasjati puštanjem lampiona na Novu godinu

RTL.hr
25.12.2023 09:00

Gabrijela Juraja jedna je od rijetkih kandidatkinja 'Ljubav je na selu' koja je ljubav zaista i pronašla i to uz farmera Miroslava Dekalića, a ove godine ovo će biti njihovi prvi zajednički blagdani. Za RTLl.hr Gabrijela je otkrila kako će ona i Miroslav provesti Božić i Novu godinu, čime se bavi te koliko je veza s Miroslavom usrećuje. 

Već početkom Adventa, kaže, okiti bor i ukrasi kuću. Obožava lampice, ukrase, a pogotovo voli da je sve u šljokicama i da se sve sjaji. Kaže da nije neki vjerski tip pa ne odlazi na polnoćku kao većina. "Za Badnjak uglavnom ne idem na polnoćku, nego u krugu obitelji dočekamo Božić, ili kod kuće ili na nekoj fešti", rekla je Gabrijela te otkrila kako će provesti Božić i Novu godinu. 

"Dogovorili smo se da ćemo Božić provesti u krugu moje i Miroslavove obitelji. Svi ćemo se sastati na obiteljskom ručku, da se družimo i zabavimo. Za Novu godinu još nemamo planova, ali vjerojatno će biti kućna atmosfera, nešto mirno, možda neki lijepi film. Ali ono što je dogovoreno je da ćemo Miroslav i ja pustiti lampion, budući da smo i jedan i drugi protiv vatrometa", naglasila je Gabrijela, a puštanje lampiona zasigurno će i obilježiti njihovu ljubav, koja iz dana u dan samo raste. 

Gabrijela Juraja i Miroslav Dekalić, Ljubav je na selu
Gabrijela Juraja i Miroslav Dekalić, Ljubav je na selu FOTO: Privatni album

Prisjetila se kako su blagdani izgledali kada je živjela s ocem te tko će ove godine biti zadužen za blagdanski stol. "Kada sam živjela s tatom, onda je uvijek on pripremao ručak ili večeru. Uvijek je to bila purica ili prasetina, a ja sam uglavnom radila kolače. A to se sada već sve promijenilo. Sada svi nešto radimo! Od Miroslava brat će pripremiti ručak, a ja ću napraviti kolače", rekla je Gabrijela, koja osim svog posla, obožava fotografirati i uvijek traži lijepe trenutke koje voli zabilježiti fotoaparatom.

Od svoje 17. godine, Gabrijela je živjela sama, no sada, uz Miroslava, osjeća se ispunjenom i sretnijom. "Definitvno sam sretnija sada kad sam upoznala Miroslava i kada smo zajedno. Ja sam od svoje 17. godine živjela sama i uvijek mi je bilo čudno doći doma s posla, a nitko te ne dočeka i nikog nije briga ni kad ćeš doći", iskreno govori Gabrijela. "A sada kada dođem ili kasno ili umorna s posla, uvijek me on dočeka i skuha mi čaj. Zajedno jedemo, pričamo... nešto prekrasno! Daje ti neko veselje kada dođeš doma i neko te dočeka. Imaš s kime razgovarati, ne dođeš sam u hladnu i praznu kuću. Ovo će biti naši prvi zajednički blagdani i želimo ih provesti na najljepši mogući način", zaključila je Gabrijela. 

Propuštene epizode showa 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.