Ljubav je na selu

Gabrijela za RTL.hr o proslavi Nove godine i Miroslavu: 'Znam da će mi 2024. biti po mnogočemu posebna i lijepa'

Gabrijela je otkrila kako će proslaviti Novu godinu i ima li nekih novogodišnjih odluka

RTL.hr
31.12.2023 07:00

Gabrijela Juraja je u 16. sezoni 'Ljubav je na selu' pronašla sreću s farmerom Miroslavom Dekalićem kojemu se preselila u mjesto Ravneš pokraj Bjelovara. Gabrijela je za RTL.hr otkrila kako će ona i Miroslav proslaviti Novu godinu, vjeruje li da treba nositi nešto crveno za sreću i hoće li donijeti neke novogodišnje odluke. 

"Novu godinu ćemo provesti u kućnoj atmosferi uz neki lijepi film i ušuškani u dekice. U ponoć ćemo pustiti lampion i pritom svatko zaželjeti svoju želju", ispričala je. 

Gabrijela Juraja i Miroslav Dekalić
Gabrijela Juraja i Miroslav Dekalić FOTO: Privatni album

Osvrnula se i na praznovjerje s nošenjem crvene odjevne kombinacije za sreću. "Mislim da ne moram nositi crveno za sreću jer kad sam Miroslava upoznala, nisam imala ništa crveno, a otada mojoj sreći i ljubavi nema kraja. I nisam baš neki tip koji vjeruje u te bapske priče", objasnila je Gabrijela. 

Gabrijela Juraja i Miroslav Dekalić
Gabrijela Juraja i Miroslav Dekalić FOTO: Privatni album

Otkrila je da li je tip osobe koji donosi novogodišnje odluke. "Nisam baš neka osoba od novogodišnjih odluka, ali vjerujem i znam da će mi 2024. biti po mnogočemu posebna i lijepa. 2023. je bila stvarno turbulentna godina za mene s puno boli i suza, ali nisam odustala od života i zato vjerujem da mi je Bog poslao Miroslava kao anđela da me čuva, pazi i čini sretnom", zaključila je Gabrijela. 

'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':