Ljubav je na selu

Gabrijela za RTL.hr o Vesninoj izjavi i zarukama s Miroslavom: 'To je zezancija. Ksenija mi je posudila prsten'

Gabrijela je progovorila o Vesninom i Ivanovom ponašanju te je otkrila da je stvorila lijep odnos s farmerovom obitelji

RTL.hr
07.12.2023 10:32

Gabrijela Juraja bila je na farmi Ivana Detkovića, a nakon što je otišla od njega, pronašla je ljubav s Miroslavom Dekalićem u mjestu kraj Bjelovara. Za RTL.hr komentirala je Vesnin napad da je bila s dvojicom Ivanovih prijatelja u jednom danu, svoj odnos s Ivanom i događanja na njegovom imanju. 

"Vesna se pravi svetica, a svi su vidjeli da je spavala s Ivanom prvu večer na zabavi. Iste večeri je ljubila i Miju i to su svi vidjeli i onda ona meni govori kako se ja trebam ponašati. Ja imam 20 godina, ona 55. Hoće mene poniziti i napraviti najgorom osobom samo da bi sebe uzdigla. Ivan je u tome podržava", ispričala je Gabrijela. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

Istaknula je da nije bila s nikim nego je to odglumila jer je htjela da je Ivan izbaci s imanja. "Ništa nije bilo. Nisam ja kriva Vesni što je starija i nema uspjeha u ljubavi", rekla je. 

Otkrila je da su se Ivan i Vesna na imanju rugali njoj i Tihani zbog izgleda. "Zezali su se na račun naše težine", rekla je Gabrijela. 

Smatra da Ivan podržava Vesnu jer je jedina uz njega ostala. "Njemu jedino bake odgovaraju. Imao je pet cura i samo ga žena od 50-ak godina želi. Ivan i Samanta bi bili top kombinacija, a čak ga ni ona ne želi", naglasila je.

Gabrijela Juraja i Miroslav Dekalić, Ljubav je na selu
Gabrijela Juraja i Miroslav Dekalić, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Otkrila je kako je stvorila lijep odnos s Ivanovom obitelji. "Ja sam komunikativna osoba. Sprijateljila sam se s njegovom majkom, sestrom i tetom. Njegova sestra je super. Ivan nije bio u centru pažnje pa se naljutio. Povrijedilo mu je ponos kad sam otišla. On je jednostavno tip osobe koja ne kaže ništa u lice", ispričala je Gabrijela.  Dodala je kako se uvijek čuje s njegovom obitelji, pogotovo s Ivanovom sestrom. 

Osvrnula se na Ivanov ineres za Irenu. "Rekla sam u Istri da je Irena čak mlada za njega. Mora tražiti starije. Ivana i Vesnu boli najviše što smo Miroslav i ja skupa. Htjeli su nas rastaviti. Mi se volimo i iskreni smo od početka jedno prema drugome, a Ivan i Vesna rade spačke drugima i nisu iskreni, pretvaraju se", rekla je Gabrijela. 

Kako kaže, ostala je s Ivanom na bok. 

"Moj život moja stvar i ne moram se nikome opravdavati, a najmanje Vesni i Ivanu", zaključila je Gabrijela. 

Mnoge je iznenadio i Gabrijelin video na TikToku na kojem se moglo naslutiti da se zaručila s Miroslavom jer se vidi prsten na njezinoj ruci. Stavila je uz njega riječi: "Koliko dugo mislite biti zajedno?"

Za pregled sadržaja moraš omogućiti kolačiće društvenih mreža!

Pitali smo Gabrijelu je li se stvarno zaručila, a ona je istaknula da je to zafrkancija. "Zezala sam se. To je prsten koji mi je posudila Ksenija", rekla je. Odlučila se našaliti na temu zaruka jer je svi stalno pitaju o tome. 

Gabrijela Juraja
Gabrijela Juraja FOTO: TikTok

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU': 

 

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.