Ljubav je na selu

Godine su za Kseniju samo broj! 'Ja sam odavno mama, ali moja duša je ostala u 17.'

Ksenija je istaknula da će uvijek ostati mlada u duši bez obzira na svoje godine

RTL.hr
18.04.2024 11:00

Ksenija Menkovska je jedna od kandidatkinja 16. sezone 'Ljubav je na selu' koja je osvojila najviše simpatija gledatelja zahvaljujući svojoj zrelosti i smirenosti tijekom boravka na imanju Mije Bošnjaka. 

Pjevačica je uvijek vedrog raspoloženja, a sada je pozirala sa smiješkom sjedeći na ljuljačci i poručila: "I taaako....ja sam odavno mama, a evo i sedam godina baka..ali moja duša je ostala u 17-toj...i nikada, baš nikada neću ostariti...Voli vas vaša Senka."

Ksenija Menkovska
Ksenija Menkovska FOTO: Privatni album

"Kao da sam ti brat, i ja ne planiram ostariti, bar u duši....", komentirao je Mijo Bošnjak. "Ti si moj blizanac", odgovorila mu je Ksenija. 

"Vi imate toliko pozitivnu energiju", poručila joj je jedna pratiteljica, a druga ju je pitala zašto je nema na druženjima s prijateljima iz 'Ljubav je na selu'. 

"Rado bih sa njima slavila prijateljstvo i ljubav, ali su se naša druženja uvijek nekako dogodila kada ja nisam fizički u mogućnosti biti na njima prisutna, ali uskoro ćete imati priliku vidjeti zašto i ovog puta se nisam mogla družiti s mojim dragim prijateljima. Ja radim, a oni slave, a netko mora i raditi...hahaha. Volim ja njih sve, i svi mi jako nedostaju. Pusa svima", odgovorila je Ksenija. 

Naime, ona nije bila na druženju farmera i kandidatkinja 16. sezone 'Ljubav je na selu' koje se nedavno održalo u jednom zagrebačkom restoranu. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':