Ljubav je na selu

Ilija iza sebe ima dva braka, a želi iskrenu i dobru ženu: 'Imam sve, još mi samo ljubav fali'

Ilija Strinić prijavio se u 17. sezonu 'Ljubav je na selu' da pronađe jedino što mu životu nedostaje, a to je ljubav

RTL.hr
17.05.2024 17:00

Ilija dolazi iz Gračaca, živi sam i radi kao autoprijevoznik. Na imanju ima voćnjak, krave i konje te obožava provoditi vrijeme u prirodi. Iza njega su dva braka iz kojih ima dvoje djece. U show se prijavio jer je već dugo sam i volio bi naći nekoga s kim će provoditi vrijeme, a možda se i skrasiti. Za sebe kaže da je dobar, komunikativan, neiskvaren, šaljiv, a volio bi poštenu, iskrenu i dobru ženu od 40 do 55 godina, dok mu fizički izgled nije toliko važan. Ilija ističe kako zna pažljivo slušati i razgovarati s drugima, a njegova otvorenost i emotivnost pomažu mu da se poveže s ljudima.

Ilija Strinić (56), Gračac
Ilija Strinić (56), Gračac FOTO: RTL

Imam sve, još mi samo ljubav fali, da imam ženu pored sebe", kaže Ilija.

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':