Ljubav je na selu

Ines iz 'Ljubav je na selu' izdvojila favorita među novim farmerima: 'Radne navike izuzetno cijenim kod muškaraca'

Ines iz 'Ljubav je na selu' otrkila koji su joj favoriti među novim farmerima

RTL.hr
19.05.2024 08:00

Ines Petrić tražila je nekoliko puta srodnu dušu u 'Ljubav je na selu' , a sada je za RTL.hr otkrila svoje mišljenje o novim farmerima te tko joj je broj jedan.

Za početak je dala općenite savjete našim novim farmerima. ''Želim svima puno dobre zabave i nezaboravnih trenutaka te se nadam da će svi ostvariti svoje ciljeve i želje. Svima dajem jedan savjet: da budu svoji, veseli, druželjubivi i da shvate ovaj show kao odskočnu stepenicu u životu koja je meni izuzetno pomogla. Zahvaljujući showu danas živim život iz bajke'', poručila je Ines. 

Što se farmera tiče, Ines ih je dobro promotrila i otkrila kako joj je svaki od njih simpatičan na svoj način, a posebno je izdvojila dva farmera.

Darko Školnik (50), Haganj
Darko Školnik (50), Haganj FOTO: RTL

Na drugom mjestu je izdvojila Darka, a kod njega je najviše privlači to što je radišan. ''Voli raditi, a radne navike izuzetno cijenim kod muškaraca i da zna što želi u životu. Tako mislim da Darko točno zna što traži i da je dobre naravi, barem mi tako izgleda'', komentirala je Ines. ''Iskrenost i dobrotu najviše cijenim kod muškaraca'', dodala je te otkrila tko joj je broj jedan.

Sandi Hribernik (52), Slovenska Bistrica
Sandi Hribernik (52), Slovenska Bistrica FOTO: RTL

''Na prvom mjestu Sandi...'', rekla je Ines. ''Volim Slovence, on mi se čini kao izuzetno drag čovjek jer su Slovenci takvi, ništa im nije teško napraviti. Čini mi se da bi bio u stanju doći iz Slovenije u Hrvatsku samo da bi popio kavu s tobom i da vidi kako si i treba li ti što'', komentirala je Ines i dodala kako to jako cijeni kod ljudi. '' To su neke stvari koje nekima ne znače ništa, a meni su sve. Navedeno izuzetno cijenim kod muškarca. Te neke sitnice meni puno govore o osobi, tko je kakav čovjek'', zaključila je i dodala kako joj se Sandi čini mirne naravi. 

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':