Ljubav je na selu

Irena je za RTL.hr otkrila da poznaje jednog farmera iz nove sezone, a našla je i idealnog za Bahru: 'Moramo ih spojiti'

Irena je komentirala nove farmere u 'Ljubav je na selu', a pronašla je i idelanog kandidata za Bahra

RTL.hr
20.05.2024 07:00

Irena Slopšek sudjelovala je u emisiji 'Ljubav je na selu'  , a sada je prokomentirala naše nove farmere, evo što misli o svakome od njih. 

DARKO ŠKOLNIK

Darko Školnik (50), Haganj
Darko Školnik (50), Haganj FOTO: RTL

''Kod Darka mi se sviđa što restaurira stare predmete, to znači da cijeni ono što valja i popravlja uništeno pa bi tako mogao popraviti i slomljeno srce svojoj odabranici. Vidim da voli nenametljive žene, romantičan je i baš voli što svakoj ženi, a najviše meni treba: topla riječ i zagrljaj. Spreman je sve učiniti za ljubav, jako topla osoba'', rekla je Irena. 

ILIJA STRINIĆ

Ilija Strinić (56), Gračac
Ilija Strinić (56), Gračac FOTO: RTL

''Ilija je dobra duša voli životinje, a  sad misli li iskreno kada kaže da mu izgled nije bitan? No, konačno da netko voli slušati sugovornicu. To je jako pozitivno u današnje vrijeme jer ljudi vole samo o sebi pričati, a ne nikako slušati druge'', komentirala je Irena.

IVICA TURAS

Ivica Turas (38), Lipovljani
Ivica Turas (38), Lipovljani FOTO: RTL

''Ivica je jako simpatičan, mladi dečko. Pun je životne radosti i velikog je srca za veliku ljubav'', otkrila je Irena. 

IVO OBREZA

Ivo Obreza (49), Pula
Ivo Obreza (49), Pula FOTO: RTL

''Ivu znam tri godine. Jako je društven i veseo čovjek te veoma duhovit. Žao mi je što je usamljen i da još nije pronašao srodnu dušu, no evo mu napokon prilike, sretno frende!'', poručila mu je Irena.

MANUEL MANDIĆ

Manuel Mandić (38), Nova Bukovica
Manuel Mandić (38), Nova Bukovica FOTO: RTL

''Manuel mi djeluje kao iskrena osoba, ali mislim da se teško otvara prema ženama. Treba mu žena jakog karaktera da ga vodi i nauči životu u dvoje'', objasnila je.

MATE BEGOVIĆ

Mate Begović (26), Kozica
Mate Begović (26), Kozica FOTO: RTL

''Mate je vrijedan, mladi dečko koji pomaže i živi s majkom... Njegova partnerica bi kroz život trebala biti tradicionalna cura, kako ne bi bila između dvije vatre: mame i sina'', rekla je.  

SANDI HRIBERNIK

Sandi Hribernik (52), Slovenska Bistrica
Sandi Hribernik (52), Slovenska Bistrica FOTO: RTL

''Sandi je jako uredan čovjek i mislim da je na njegovom imanju sve kao u apoteci. Jako je discipliniran, pazi na svaku sitnicu, skroman je i želi takvu suparnicu. Takav uredan čovjek će u ovom showu zasigurno pronaći sličnu sebi'', ispričala je Ines.

TONI PATRČEVIĆ

Toni Patrčević (33), Cerić
Toni Patrčević (33), Cerić FOTO: RTL

''Toni je imao tragičan život i super je da tu tugu ispunjava sportom, no što se ljubavi tiče mislim da je zatvoren i cure koje će se boriti za njegovo srce morati će morati imati dobru taktiku za osvojiti ga'', komentirala je Irena.

VJEKOSLAV ŠAJNIĆ

Vjekoslav Šajnić (49), Gušće
Vjekoslav Šajnić (49), Gušće FOTO: RTL

''Smatram kako Vjekoslav nema povjerenja u žene , a i tko bi imao sto je proživio od bivše. Drago mi je da mu se sviđa moja Jasmina jer je ona stvarno posebna i drugačija'',  zaključila je Irena.

ŽELJKO STIPETIĆ

Željko Stipetić (49), Ogulin
Željko Stipetić (49), Ogulin FOTO: RTL

''Željko je vrlo aktivan što je jako pozitivno. Sviđa mi se što bi svoju odabranicu svuda vodio, što želi da bude uvijek uz njega u dobru i u zlu. On želi iskusnu osobu pa može biti i starija, srce nije kamen - dati će sve da ostvari svoj cilj'', objasnila je.

ZLATKO JAKUPOVIĆ

Zlatko Jakupović (72), Gračec
Zlatko Jakupović (72), Gračec FOTO: RTL

''Zlatko je simpatičan i veseo umirovljenik, mislim da je zabavno slušati njegove dogodovštine iz tramvaja i da je ugodno u njegovom društvu. Smatram da je njegov opis idealne žene kakvu si želi – opis Bahre. Uredna, vrijedna i ne visi na mobitelu... Da, takva je Bahra, moramo ih spojiti...'', zaključila je Irena. 

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':