Ljubav je na selu

Irena iz 'Ljubav je na selu' o Zvonku i odnosu s Brankicom: 'Ona mi je prva liga, a on...'

Irena Lalin je za RTL.hr podijelila svoje mišljenje o farmeru te otkrila s kime je ostala u kontaktu iz showa 'Ljubav je na selu'

RTL.hr
25.02.2024 08:00

Irenu Lalin smo, osim u ovotjednoj 'Večeri za 5' gledali u tri sezone 'Ljubav je na selu', a u 15. sezoni došla je na imanje od Zvonka Šantalaba. Farmer ju je prvu poslao kući, a odlučio je da kod njega ostaju Brankica i Smilja.

Irena Lalin
Irena Lalin FOTO: RTL

Irena je za RTL.hr otkrila čuje li se i dalje s farmerom te kakvo ima mišljenje o njemu.

''Sa Zvonkom se nisam nikada čula, on se čuje s Brankicom i Smiljom te je radio neke igrice između njih dvije, a ja se čujem s ljudima s kojima se on vidi. Priča se za njega da puno koketira sa ženama, no da ni s jednom ženom ne ostvaruje vezu. Vidim sve... On mene ne može šarmirati. On je zgodan i lijep čovjek, to ne može nitko negirati, ali kroz njegovo ponašanje se vidi odnos sa ženama'', objasnila je Irena te dodala kako je od kandidatkinja ostala dobra s Brankicom i Jasnom. 

Irena Lalin, Večera za 5
Irena Lalin, Večera za 5 FOTO: RTL

''One su mi prva liga, Brankica je odlična osoba. Čujem se često sa Snježanom koja je bila kod Dragutina zlatna djevojka. Ona je prekrasna, ugostila me je kod sebe i skuhala mi punjene paprike – ma prekrasna žena, ne razumijem kako ti muški uvijek nasjednu na one druge'', priznala je Irena. 

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!