Ljubav je na selu

Irena za RTL.hr o prijateljstvu s Brankicom: 'Ona mi je susjeda i predivna, iskrena žena'

Irena je otkrila da su se ona i Brankica sprijateljile u 16. sezoni 'Ljubav je na selu

RTL.hr
21.05.2024 09:00

Brankica je ranije podijelila zajedničke fotografije s druženja s Irenom i istaknula: "Prijateljstvo i dalje traje." Irena je sada za RTL.hr progovorila o prijateljstvu s Brankicom i otkrila kako su se zbližile u 'Ljubav je na selu'

"Brankica i ja smo se sprijateljile u 16. sezoni u Istri. Brankica mi je i susjeda i predivna, iskrena žena. Volimo šetnje s mojim psom po prirodi, uživati sa životinjama i smijati se na svježem zraku", ispričala je. 

Irena Slopšek i Brankica Kobasić
Irena Slopšek i Brankica Kobasić FOTO: Facebook

Otkrila je i da su zajedno u potrazi za ljubavi nakon što ona nije imala sreće sa suprugom Fondom i razvodi se. "Želimo imati partnera uz sebe i zajedno smo u potrazi, ali nemamo sreće. Vesele smo  i otvorenog srca, ali neće nas prava ljubav. Ako nas ne nađe, imamo jadna drugu", rekla je Irena. 

Irena Slopšek i Brankica Kobasić
Irena Slopšek i Brankica Kobasić FOTO: Facebook

Inače, nedavno je za RTL.hr otkrila da se razvodi i da je doznala da njezin suprugu Fondo ima drugu.  "Zbog nedostatka vremena još nisam uspjela predati papire. Fondo ne odustaje i ne želi razvod, rekao mi je da zna da mi je želja živjeti na selu pa možemo obrađivati zemlju u Kamerunu i tamo se preseliti nakon nekog vremena provedenog u Zagrebu. Nema šanse, u Lijepoj Našoj zemlja je plodnija i ljepše mi je s mojom obitelji i mojim curicama iz showa, a voljela bih imati i lijepog macana iz Hrvatske koji ima grunta i konje i s njim doživjeti starost", ispričala je Irena. 

Irena Slopšek
Irena Slopšek FOTO: Privatni album

Otkrila je i svoju neostvarenu želju. "Sve želje sam ostvarila u životu, osim ljubavi na selu okružena prirodom i životinjama i naravno s našim veselim i dobrim čovjekom. Volim dominantne muškarce, vrijedne, zabavne, ali da imaju kosu. Nadam se da će mi Fondo dati razvod da si i tu želju ostvarim", zaključila je. 

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).