Ljubav je na selu

Ivica smatra da nema djevojku jer se boje sela i veza, a otkrio je svoju posebnu vještinu: 'Samouk sam...'

Farmer Ivica je otkrio kakve žene priželjkuje i što će raditi na njegovoj farmi, ali i koja će im biti nagrada

RTL.hr
22.05.2024 22:40

Stolar Ivica, jedan je od farmera 'Ljubav je na selu' , a voditeljici Martini je otkrio kako je vrlo romantičan. Ivica na svojoj farmi ima i golubove i zečeve, a otkrio je kako djevojke, koje će mu doći na farmu, očekuje nimalo lak zadatak.  

''Ima puno drva za cijepati, a doći će i još – moraju se pokazati, ako budu dobre mogu dobiti čak i masažu. ''Znam i masirati, samouk sam, već godinama to radim'', otkrio je. Smatra kako još nema pravu djevojku jer se žene boje sela i veza... 

Ivica, Ljubav je na selu
Ivica, Ljubav je na selu FOTO: RTL

''Ja nemam nikakav strah zato sam se i prijavio, da krenem ispočetka, da nađem neku normalnu osobu koja može živjeti na selu'', priznao je Ivica, a otkrio je i kako je bio u dugoj vezi, no ta osoba više nije htjela dijeliti trenutke s njim. 

''Volio bi da moja buduća djevojka voli život na selu, da nije neka gradska cura, da nije ona koja ne želi ništa raditi, s obzirom na to da ovdje ima stvarno puno posla. Mora voljeti selo jer ako ne, nema od toga ništa'', komentirao je Ivica. ''U dvoje je uvijek ljepše'', dodao je. 

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati u srijedu, 22. svibnja od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':