Ljubav je na selu

Ivici je bivša djevojka odbila prosidbu, a sanja o vlastitoj obitelji: 'Uvijek je ljepše kad imaš nekoga'

Ivica iza sebe ima dvije ozbiljne veze

RTL.hr
19.05.2024 19:00

Ivica živi u Lipovljanima, a po struci je stolar. Dugo je radio kao građevinar u Njemačkoj, a nedavno se vratio u Lijepu Našu i spreman se skrasiti. Na svom imanju ima kokoši, zečeve, pčele i golubove. U svoje slobodno vrijeme voli ići u šumu, u berbu gljiva te s prijateljima u ribolov. Ivica iza sebe ima dvije ozbiljne veze, od kojih je u jednoj djevojku i zaručio, ali ona ga je odbila. Već je nekoliko godina slobodan i volio bi pronaći ljubav. Sebe opisuje kao dobru, iskrenu i poštenu osobu, kaže da je romantičan, a ponekad i tvrdoglav. U emisiji bi volio bi upoznati iskrenu i druželjubivu djevojku s dobrim namjerama s kojom bi volio osnovati obitelj. 

Ivica Turas (38), Lipovljani
Ivica Turas (38), Lipovljani FOTO: RTL

Teško mi je biti sam, uvijek je ljepše kad imaš nekoga i kad se kraj nekoga probudiš", ističe Ivica.

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':