Ljubav je na selu

Ivo je zbog 'Ljubav je na selu' letio čak do Čilea, a sad on bira: 'Nadam se da će mi se sreća osmjehnuti'

U srijedu od 21.15 sati na RTL-u gledatelji će moći upoznati 11 novih farmera omiljenog showa 'Ljubav je na selu'. Među onim usamljenima, ali i odvažnima, koji će pred kamerama pokušati pronaći srodnu dušu, je i Puljanin Ivo Obreza

RTL.hr
18.05.2024 11:00

Farmera Ivu gledatelji RTL-a već jako dobro poznaju jer bio je kandidat u 11., internacionalnoj sezoni showa. Putovalo se tada preko granica Lijepe Naše, a kandidate i kandidatkinje ugostili su farmeri i farmerice hrvatskih korijena koji žive u dijaspori.

Ivo je zbog 'Ljubav je na selu' putovao sve do Čilea, u grad Iquique kod farmerice Darinke Ljubice Goravice Green, koja ga je na kraju i odabrala za odlazak na romantično putovanje, no ljubavne iskrice među njima nisu se rodile. Ipak, za propuštenom prilikom ne žali jer ovu će avanturu pamtiti do kraja života.

Darinka i Ivo u Atacami, Ljubav je na selu
Darinka i Ivo u Atacami, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Farmerica Darinka gledatelje je tada nasmijavala svojim strogim karakterom, izbirljivošću i brojnim zadacima koje je postavljala pred svoje kandidate od kojih je zahtijevala, prije svega, poslušnost. Ivi je u jednom trenutku prepisala čak i dijetu, no svojim je gostima ipak pripremila provod za pamćenje, od razvijanja hrvatske zastave usred pustinje Atacame, do kupanja u spilji, puštanja lampiona i vožnje džipovima.

Ivo se danas svega prisjeća s osmijehom na licu, no priznaje, sve je bilo itekako neočekivano i pomalo šokantno": Iskreno, nisam uopće to očekivao... Prvo kad me Marijana Batinić prozvala da sam odabran za Darinkinog 'zlatnog dečka' – to je bio prvi šok. Onda me odabrala Darinka da idem s njom u Čile, to je bio drugi šok. I treći šok je bio kad je između nas trojice odabrala kandidata koji će ići s njom na romantično putovanje, opet ja! Potpuno za mene neočekivano! Sve u svemu, bilo je zanimljivo, slagali smo se svi, ekipa je bila stvarno dobra!"

Ivo Obreza, Ljubav je na selu
Ivo Obreza, Ljubav je na selu FOTO: RTL

S farmericom Darinkom, kaže, i dalje je u kontaktu te se čuju povremeno.

Sada, u 17. sezonu 'Ljubav je na selu' Ivo se vraća, ali kao farmer. Nakon godina samoće vrijeme je da konačno upozna onu pravu s kojom će dijeliti i dobro i zlo.

Htio sam malo promijeniti uloge, da ja malo biram. Da ja budem farmer i odaberem kandidatkinju. I naravno, ako se dogode neke iskrice, da nađem i ljubav", ističe, Nadam se da će mi se ovaj put sreća osmjehnuti. Došao je trenutak za početak nove veze". 

Ovaj simpatični 49-godišnji Puljanin radi kao zaštitar, a u svoje slobodno vrijeme voli se družiti s prijateljima, ići u ribolov ili brinuti o svom polju lavande. Iza njega su četiri veze, jednu je voljenu djevojku čak i zaprosio, no kasnije su se razdvojili.

Ivo Obreza, Ljubav je na selu
Ivo Obreza, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Fizički izgled kod žena nije mu presudan, samo bi volio da ga prihvaća takvog kakav jest i da je iskrena prema njemu, a kod buduće partnerice nikad ne bi tolerirao nevjeru i laži. 

Inače me privlači iskrenost, otvorenost. Što se godina tiče, bilo bi dobro od 30 do nekih 40 godina", dodaje.

Ivo za sebe kaže da je humorističan, druželjubiv, romantičan i voli sklapati nova prijateljstva, a damama koje dođu na njegovu farmu zasigurno neće biti dosadno, jer u planu već ima brojna iznenađenja, vesela druženja i adrenalinske aktivnosti: Nudim dobru zabavu uz ples, planiram ih odvesti i na jedno kampiranje na otoku, volio bih ih iznenaditi i panoramskim letom!"

A iako je već pokazao kako za njega ne postoje granice kad je ljubav u pitanju i nije mu problem otputovati čak i na drugi kontinent, na pitanje što bi danas najluđe napravio za ljubav, šaljivo zaključuje: Ofarbao bih kosu da izgledam mlađe!"

A što će još Ivo otkriti o sebi, kako izgleda njegovo imanje i kakve ga žene privlače, gledatelji će doznati već u srijedu od 21.15 sati na RTL-u, u novoj sezoni omiljenog showa 'Ljubav je na selu'. Epizoda je dostupna i 24 sata prije prikazivanja na televiziji na streaming platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':