Ljubav je na selu

Jasmina za RTL.hr o Miroslavu i konkurenciji: 'Ne može se procijeniti njegov karakter'

Jasmina je otkrila što misli o farmeru i Miroslavu te Dragani i Perki

RTL.hr
23.10.2023 15:00

Jasmina Bosančić za RTL.hr progovorila je o svom prvom dojmu o farmeru Miroslavu Dekaliću i suparnicama Dragani i Perki. "Moj dojam je da Miroslav vrlo tajanstven i šutljiv pa se ne može procijeniti njegov karakter. No mogu reći da je loš, samo je povučen", ispričala je Siščanka. 

Otkrila je i što misli o svojoj konkurenciji. "Dragana je veoma draga, jako inteligentna i iskrena. Perka je dobra. Postale smo sve tri prijateljice", rekla je Jasmina. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

Inače, Miroslav je ranije za RTL.hr otkrio svoj prvi dojam o kandidatkinjama i s kojom je odmah pronašao zajednički jezik. 

"Bio sam jako iznenađen kad su došle. Dragana je otvorenija i komunikativnija od ostalih. Na istoj smo valnoj duljini i imamo dosta tema za razgovor. Nije sramežljiva i dosta je pristupačna", ispričao je Miroslav. 

Ljubav je na selu - Miroslav i dame
Ljubav je na selu - Miroslav i dame FOTO: RTL

"Jasmina je više mirna osoba, dobra je i draga. Perka me zatekla svojom visinom. To sam prvo primijetio kod nje. Može me nositi kao ceker", našalio se farmer. Istaknuo je da je sretan mu je stiglo dovoljno pisama zbog čega je dobio šansu da nađe svoju srodnu dušu u 'Ljubav je na selu'. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!