Ljubav je na selu

Jasmina za RTL.hr o odluci da postane plavuša: 'Želim si uljepšati teške trenutke'

Jasmina je objasnila zašto se sada odlučila na promjenu frizure i osvrnula se na svoje sudjelovanje u 'Ljubav je na selu'

RTL.hr
28.02.2024 07:00

Jasmina Bosančić iz 'Ljubav je na selu' nedavno se pohvalila da si je konačno ostvarila želju i promijenila svoju frizuru. "Juhuuu! Ispunila sam svoj dugogodišnji san da se preobrazim u PLAVUŠU! Zbogom, prirodna smeđa!", poručila je. 

Njezinim pratiteljima i prijateljima svidjela se promjena. "Super ti stoji", komentirali su. 

"Druga žena. Tko je to?", pitala je Irena Slopšek. "Femme fatale, ravno s Venere", odgovorila je Jasmina. 

Jasmina Bosančić
Jasmina Bosančić FOTO: Privatni album

Jasmina je za RTL.hr progovorila o promjeni imidža. "Oduvijek sam htjela biti plavuša. Rođena sam i cijeli sam život brineta", istaknula je. 

Otkrila je što ju je potaknulo da sada postane plavuša. "Neke moje zdravstvene poteškoće s kojima se borim cijeli život. Želim si uljepšati teške trenutke", objasnila je Jasmina. 

Kaže kako u njezinom ljubavnom životu nema novosti. "Ništa se ne događa", rekla je. Nakon showa je neko vrijeme dobivala poruke muškaraca. "Nisam to shvaćala ozbiljno. Neki su to radili zbog popularnosti i htjeli su biti viđeni, a ubrzo su se prestali javljati", ispričala je Jasmina. 

Jasmina Bosančić
Jasmina Bosančić FOTO: Privatni album

Nakon završetka 'Ljubav je na selu' uspjela je pronaći posao. "Asistent sam u nastavi i moj posao traje dok ne završi školska godina", rekla je. 

Kaže kako se druži sa Samantom i Irenom iz showa. "Čujemo se preko društvenih mreža i ponekad vidimo. Kako nam život dopusti", istaknula je Jasmina. 

Kaže kako se zainteresirala za prijave za novu, 17. sezonu 'Ljubav je na selu'. "Svakako ću se prijaviti. Meni je bilo prekrasno. Zahvalna sam Ireni što me potaknula", rekla je Jasmina koja nije izgubila vjeru u ljubav. 

'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':