Ljubav je na selu

Jurio je za ženama kao i sada: Prepoznajete li farmera iz 'Ljubav je na selu' na fotografiji iz mladosti?

Mijo Bošnjak podijelio je fotografiju iz mladosti

RTL.hr
11.06.2024 10:00

Farmer iz 16. sezone 'Ljubav je na selu' Mijo Bošnjak prisjetio se mladosti i objavio na društvenim mrežama staru fotografiju. "Jesam li imao 16 ili 18 ne znam, samo znam da sam jurio za curama", poručio je Mijo. 

Mijo Bošnjak
Mijo Bošnjak FOTO: Facebook

"Bome i one tebe", "A kad ti nisi jurio", "A sad kao ne juriš", komentirali su njegovi pratitelji. 

Inače, Mijo je početkom svibnja proslavio svoj 59. rođendan. "Dame iz 'Ljubav je na selu' su mi sve čestitale. Puno je bilo čestitki. Prvo je Branka čestitala pa su se svi nadovezali. Bilo je više od 700 čestitki", ispričao je za RTL.hr. 

Brankica Kobasić i Mijo Bošnjak
Brankica Kobasić i Mijo Bošnjak FOTO: Privatni album

Otkrio je plaše li ga te godine. "Apsolutno me godine ne plaše. Imao sam strica koji je živio više od 90 godina i ja sam nekako na njega uporan, tvrdoglav, pokretan i živahan. Ostat ću takav dok god budem mogao. Volim motore, brzu vožnju, zezanciju, prirodu, putovanja. Sam baš i ne volim, ali eto... Nije baš lako pronaći srodnu dušu. Branka mi je draga i dan danas i ostat će mi draga. Neke stvari su se promijenile. Postali smo dobri prijatelji kao i s Ružom. Njih sve volim i poštujem. Možda bude sreće u kojoj idućoj sezoni 'Ljubav je na selu', ako se ponovno prijavim. Možda se javi kakva zgodna, ljepuškasta farmerica. Volio bih se ponovno ići zezati, jer mi sve od toga nedostaje. Ti ljudi su mi prirasli srcu i baš ih želim vidjeti. Možda se ta želja ostvari! Trenutno nisam zaljubljen, slobodan sam..., pa eto ako ima koja, neka se javi!", objasnio je Mijo. 

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža). Prijaviti se može i na portalu RTL.hr, na linku: https://www.rtl.hr/show/prijave/prijavite-se-u-ljubav-je-na-selu-1646ef62-f648-11ed-8c30-bac0e215ddad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':