Ljubav je na selu

Klara iz 'Ljubav je na selu' se zaručila? Pokazala je skupocjeni nakit koji je dobila na poklon

Klara Perko pohvalila se poklonom drage osobe

RTL.hr
29.05.2024 12:00

Klara Perko bila je kandidatkinja 16. sezone 'Ljubav je na selu', a nije pronašla sreću s farmerom Antom Munitićem koji ju je odabrao za romantično putovanje. Naime, on je rekao da se zaljubio u drugu ženu i da želi ostati s Klarom u prijateljskim odnosima što je nju malo razočaralo. 

"Pa onoga trenutka kada je rekao da ćemo ostati samo prijatelji mi je bio povrijeđen ego. Nije da sam tužna što nije htio ništa više od prijateljstva sa mnom nego samo ljuta zbog ega", ispričala je za RTL.hr. 

Ante, Klara i Anita Martinović, Ljubav je na selu
Ante, Klara i Anita Martinović, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Ipak, nije dugo tugovala, a na Instagram storyju se sada pohvalila poklonima. "Ljubav", napisala je uz snimku Cartierove narukvice te je pokazala prstenje na lijevoj ruci. 

Klara Perko
Klara Perko FOTO: Instagram

Snimila je i veliki buket crvenih ruža koji je dobila na poklon, a po opisu se može naslutiti da je proslavila 38. rođendan. 

Klara Perko
Klara Perko FOTO: Instagram

Inače, na nedavnoj fotografiji na Instagramu na kojoj je pozirala, dobila je zanimljiv komentar. "Čestitam na zarukama", napisala joj je pratiteljica. 

Klara Perko
Klara Perko FOTO: Instagram

Propuštenu prvu epizodu 17. sezone 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža). Prijaviti se može i na portalu RTL.hr, na linku: https://www.rtl.hr/show/prijave/prijavite-se-u-ljubav-je-na-selu-1646ef62-f648-11ed-8c30-bac0e215ddad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':