Ljubav je na selu

Ksenija iz 'Ljubav je na selu' emotivnom se objavom prisjetila pokojnog supruga: 'E moj Vine... Fališ'

Ksenija Menkovska iz 'Ljubav je na selu' se na društvenim mrežama prisjetila pokojnog supruga

RTL.hr
20.04.2024 19:00

Ksenija Menkovska bila je  jedna od kandidatkinja 16. sezone 'Ljubav je na selu', a boravila je na imanju Mije Bošnjaka. No, s njime joj se nije dogodila ljubav i ostali su prijatelji, a sada se na društvenim mrežama se u emotivnoj objavi prisjetila svoje prve i najveće ljubavi. 

''Pomirio si se taj dan sa sudbinom, a oprostio od nas svih... E moj Vine... Fališ'', napisala je uz uz njegovu fotografiju na društvenim mrežama dijeljenu kao uspomenu od prije osam godina.

Ksenija Menkovska
Ksenija Menkovska FOTO: RTL

Inače, Ksenija je ranije za RTL.hr progovorila o svom pokojnom suprugu Vinku. ''Imam tu jednu pjesmu koja je pratila i Vinka i mene na jednom mom natjecanju prije no što sam se počela profesionalno baviti pjevanjem. Jedna pjesma je obilježila naš život od prvog trenutka... Ta pjesma nekome ne znači ništa, no meni znači i Vinku je značila sve'', rekla je tada Ksenija za RTL.hr.

 ''Uvijek mi je govorio da tu pjesmu snimim na svoj način'', dodala je i otkrila kako nikada nije imala priliku za to. No, rekla je kako će tu pjesmu morati snimiti prije no što ode. ''Ta pjesma će, uz naše četvero djece i unuke, obilježiti našu priču'', rekla je Ksenija. 

Otkrila je i kako su se ona i suprug upoznali. ''Ja sam pjevala. Imala sam jedan nastup s mojim orkestrom. I Vinko je bio tamo sa svojim šefom i mene je to zaintrigiralo, prišla sam mu jer nisam imala s kim plesati...'', ispričala je za RTL.hr. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':