Ljubav je na selu

Ksenija iz 'Ljubav je na selu' otkrila da joj se ostvarila velika želja: 'Obožavam ih...'

Ksenija se pohvalila ostvarenjem svoje velike želje prošlog vikenda

RTL.hr
10.06.2024 17:00

Ksenija Menkovska iz 'Ljubav je na selu' otkrila je na društvenim mrežama da je jako uživala prošlog vikenda. "Garavi sokak. Ovo je bila moja velika želja, obožavam ih", napisala je Ksenija uz fotografije s članovima pop-rock sastava koji je osnovan 1989. 

Ksenija Menkovska
Ksenija Menkovska FOTO: Facebook

Upoznala ih je zahvaljujući jednoj manifestaciji u općini Kneževi Vinogradi. 

Ksenija Menkovska
Ksenija Menkovska FOTO: Facebook

Inače, Ksenija se nedavno za RTL.hr osvrnula na farmere nove, 17. sezone 'Ljubav je na selu'.

"Simpatični su ljudi. Jedino me iznenadilo što dosta ima mladih koji traže nekoga. Očekujem da mi stariji imamo problema s traženjem, a da mlađi prirodno nađu", ispričala je. 

Mijo Bošnjak i Ksenija Menkovska
Mijo Bošnjak i Ksenija Menkovska FOTO: Privatni album

Istaknula je da su je dirnule tužne situacije farmera, ali da smatra da trebaju ići naprijed i pokušati staviti osmijeh na lice. "Samo pozitiva. Ne žaliti za onime što je bilo. To pomaže sigurno, meni jest. Ja volim vesele ljude, koji plešu, pričaju viceve. Čovjek ne mora biti biti zgodan, ali treba imati šarm i to je pravi magnet za ljude. Budi pozitivan, zapjevaj. Ako znaju svirati, neka zasviraju", objasnila je Ksenija. 

Otkrila je da se čuje s farmerom Mijom. "Malo se našalimo kroz poruke. I s Katom se čujem", otkrila je. 

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža). Prijaviti se može i na portalu RTL.hr, na linku: https://www.rtl.hr/show/prijave/prijavite-se-u-ljubav-je-na-selu-1646ef62-f648-11ed-8c30-bac0e215ddad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':