Ljubav je na selu

Ksenija iz 'Ljubav je na selu' pokazala sinove i objavila divne obiteljske prizore: 'Dobila sam ova dva anđela za roditelje'

Ksenija Menkovska podijelila je fotografije s članovima svoje obitelji

RTL.hr
04.03.2024 11:00

Ksenija Menkovska bila je u 16. sezoni 'Ljubav je na selu' kod farmera Mije Bošnjaka, a iako nisu zajedno pronašli sreću, postali su jako dobri prijatelji. 

"Mi smo stvarno dva prijatelja. Ispali smo prijatelji na brzinu, kao da smo se znali otprije, kao da se znamo iz drugog života. Ljudi to ne vjeruju i ne shvaćaju, ali dogodi ti se situacija u kojoj kao da znaš sto godina nekoga koga si tek upoznao. To su za mene dokazi da postoji to nešto, reinkarnacija. Kršćanstvo se nekada temeljilo na tome, a sam se Isus Krist reinkarnirao. Stare istine plaše ljude", ispričala je ranije Ksenija za RTL.hr. 

Ksenija Menkovska i Mijo Bošnjak, Ljubav je na selu
Ksenija Menkovska i Mijo Bošnjak, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Ksenija je osvojila srca mnogih gledatelja svojom iskrenošću i nakon 'Ljubav je na selu' popularna je na društvenim mrežama na kojima se pohvalila svojom divnom obitelji. Objavila je fotografije sa svojim roditeljima. 

"Od Boga sam dobila ova dva Anđela za roditelje. Voli vas vaša Senka", napisala je Ksenija. 

Ksenija Menkovska
Ksenija Menkovska FOTO: Privatni album

Pozirala je i sa sinovima. "Moja tri sina i ponosna majka! Voli vas vaša mama najviše na svijetu", napisala je Ksenija.  Objavila je i fotografije sa svojim snahama. "Ja sam ponosna svekriva mojim najljepšim nevjesticama na svijetu. Voli vas vaša svekrivica", poručila je Ksenija. 

'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':