Ljubav je na selu

Ksenija iz 'Ljubav je na selu' pokazala uskrsnu idilu i poručila farmeru Miji: 'Tvoja jajca su ljepša od mojih'

Ksenija i Mija postali su dobri prijatelji, a osnova njihova odnosa je - humor

RTL.hr
01.04.2024 10:01

Ksenija Menkovska bila je jedna od kandidatkinja na farmi Mije Bošnjaka, a njih dvoje ostvarili su prijateljski odnos I sada se čuju, dopisuju i šale na svoj račun, a u tom je tonu prošao i Uskrs. Naime, Ksenija se pohvalila svojim jajima, a onda izazvala i Miju.

"Vidi moje janje, a ima nešto i jajca, ima čak jedno kukavičje. Priznajem, tvoja jajca su ljepše ofarbana od mojih, pobjeda je tvoja", napisala je Ksenija, a Mijo ju je pohvalio za njezine uratke povodom najvećeg kršćanskog blagdana. Mijo ga je proveo sa susjedima, a Ksenija u krugu obitelji. 

Uskrsna jaja
Uskrsna jaja FOTO: Facebook

Mijo i Ksenija postali su prijatelji, a ona je još u showu dala do znanja kako će se s njime nastaviti družiti.

 "Otpočetka imamo lijep odnos bez ikakvih očekivanja, iako smo oboje došli u 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav. Postoje i neke druge, prijateljske potrebe, ali ne treba isključiti da se nekog može naći. Mijo i ja smo se doživjeli iskreno, priča mi o sebi. Jedina od svih njegovih kandidatkinja ga slušam, volim slušati ljude. I ja sam njemu govorila o sebi. Priča mi sve o sebi, požali mi se na stvari koje ga muče jer zna da ništa od toga neće izaći, da ću samo ja to znati. Svjestan je da nikome ne želim zlo i da ga nikada ne bih ponizila i iznevjerila njegovo povjerenje", ispričala je Ksenija prije nekoliko mjeseci za RTL.hr.

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':