Ljubav je na selu

Ksenija zahvalila Miji na divnom daru: 'Toliko mi je draga da ne mogu opisati'

Ksenija Menkovska otkrila je na društvenim mrežama kakvim ju je poklonom Mijo oduševio

RTL.hr
04.01.2024 19:00

Ksenija Menkovska bila je na imanju Mije Bošnjaka u 'Ljubav je na selu', a on se do posljednjeg trenutka dvoumio bi li poveo nju ili Branku na romantično putovanje. Farmer je odabrao Branku, a to Kseniji nije smetalo jer je ona s Mijom ostvarila divan, prijateljski odnos. 

Mijo Bošnjak i Ksenija, Ljubav je na selu
Mijo Bošnjak i Ksenija, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Da to prijateljstvo i dalje traje, pokazuju na društvenim mrežama. Ksenija je otkrila koji je poklon ranije dobila od Mije. 

"Ovu krunicu od ružinog drveta sam dobila ljetos on Mije na poklon. Toliko mi je draga da ne mogu opisati. Mijo, još jednom ti hvala na divnom daru", objavila je ona. 

Ksenija Menkovska
Ksenija Menkovska FOTO: Privatni album

Inače, Ksenija je ranije za RTL.hr ispričala da su se ona i Mijo dosta emotivno povezali. 

"Otpočetka imamo lijep odnos bez ikakvih očekivanja, iako smo oboje došli u 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav. Postoje i neke druge, prijateljske potrebe, ali ne treba isključiti da se nekog može naći. Mijo i ja smo se doživjeli iskreno, priča mi o sebi. Jedina od svih njegovih kandidatkinja ga slušam, volim slušati ljude. I ja sam njemu govorila o sebi. Priča mi sve o sebi, požali mi se na stvari koje ga muče jer zna da ništa od toga neće izaći, da ću samo ja to znati. Svjestan je da nikome ne želim zlo i da ga nikada ne bih ponizila i iznevjerila njegovo povjerenje", ispričala je Ksenija. 

Propuštene epizode 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':