Ljubav je na selu

Ljetovanje iz snova! Ruža iz 'Ljubav je na selu' uživa u ljepotama naše obale: 'More je predivno'

Za Ružu je ljeto stiglo, uživa u suncu i ljepotama hrvatske obale

RTL.hr
15.06.2024 17:00

Za Ružu iz 'Ljubav je na selu' je ljeto započelo. Ona je otišla na more, a sada pratitelje oduševljava svojim fotografijama s plaže. Tako je na društvenim mrežama otkrila kako je na Viru te da je oduševljena otokom. 

Ruža, Ljubav je na selu
Ruža, Ljubav je na selu FOTO: Facebook

''U kafiću, u Viru pokraj marine... Vir mi se baš sviđa ovdje bih mogla živjeti'', napisala je očarana Ruža na Facebook profilu. 

Ruža, Ljubav je na selu
Ruža, Ljubav je na selu FOTO: Facebook

Koliko se da naslutiti Ruža ljetuje sa svojom prijateljicom. Pa je tako upravo njena prijateljica fotografirala Ružu. ''Ruža malo zasjela u Viru na kavici'', napisala je prijateljica u opisu Ružine fotografije. 

Ruža, Ljubav je na selu
Ruža, Ljubav je na selu FOTO: Facebook

Također Ruža je podijelila i fotografije iz Zadra, s plaže! 

''More je i dalje predivno, ugodan dan vam želim'', poručila je Ruža svojim pratiteljima uz fotografije. 

Ruža, Ljubav je na selu
Ruža, Ljubav je na selu FOTO: Facebook

Objava je skupila brojne komentare, a mnogi autori su upravo Ružini udvarači. ''Treba li leđa namazati'', ''Ugodan dan i toplo more'', ''Uživajte u toplini ljeta i lijep pozdrav'', bili su samo neki od komentara. 

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža). Prijaviti se može i na portalu RTL.hr, na linku: https://www.rtl.hr/show/prijave/prijavite-se-u-ljubav-je-na-selu-1646ef62-f648-11ed-8c30-bac0e215ddad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':