Ljubav je na selu

'Ljubav je na selu' izvan granica Lijepe Naše: Sjećate se farmera i farmerice međunarodne sezone?

Međunarodna 11. sezona 'Ljubav je na selu' predstavila je četiri farmera i jednu farmericu

RTL.hr
20.05.2024 17:00

Jedanaesta sezona 'Ljubav je na selu' bila je međunarodna i emitirala se 2019. godine na RTL-u, a imala je cilj pronaći srodnu dušu farmerima iz Australije, Njemačke, Kanade, Čilea i Ekvadora. Farmeri i jedna farmerica su porijeklom Hrvati i željeli su se zaljubiti baš u nekoga iz Hrvatske.

Daniel Granja

Atraktivni Daniel živi u Manglaralti u Ekvadoru gdje njegova obitelj ima farmu na kojoj uzgaja egzotično voće. Uz to, Daniel se brine i o pčelama, konjima, patkama, ovcama, a obožava hokej, vježba u teretani, trenira jiu-jitsu te surfa na valovima.

Daniel je u svom predstavljanju otkrio da nikad nije bio u Hrvatskoj, ali da je zbog one prave spreman otići tamo zauvijek. "Namjera mi je skrasiti se ondje, ali moram najprije vidjeti je li vrijedno zbog toga ostaviti sve što imam ovdje", ispričao je. 

Rekao je da se u 'Ljubav je na selu' prijavio jer bi volio upoznati Hrvaticu koja bi mu bila vjerna, uz koju bi se osjećao sigurno, ali koja se zna zabavljati.

Daniel Granja
Daniel Granja FOTO: RTL

Darinka Ljubica Goravica Green

U Čileu se predstavila Darinka, koja živi u gradiću Iquiqueu. Njezina obitelj potječe iz Dubrovnika, a i sama je živjela u Hrvatskoj, gdje je studirala i stvorila obitelj. U predstavljanju je otkrila da živi sa svoje dvoje djece, Androm i Ivanom, a vlasnica je turističke agencije 'Croatia tours' u kojoj i radi. 

Uz posao u agenciji, vikendom je posvećena svojoj farmi, smještenoj u oazi pustinje Atacama, gdjeuzgaja mango, avokado i specifičnu vrstu limuna i naranči koje rastu samo u Pici. Darinka je doživjela veliku životnu tragediju - njezin suprug preminuo je od strujnog udara prije 27 godine i farmerica je ostala sama.

U 'Ljubav je na selu' prijavila se kako bi pronašla nekoga s kim bi ostarila. "Meni ne trebaju materijalne stvari, meni treba netko tko će me voljeti", poručila je Darinka.

Darinka Ljubica Goravica Green
Darinka Ljubica Goravica Green FOTO: RTL


Domino Santro

Domino je rođeni Zagrepčanin, no život ga je još u mladosti odveo daleko od domovine pa je tako živio u Italiji, Francuskoj, Danskoj, Meksiku te Kaliforniji, a ostao je živjeti u Berlinu.

"Promijenio sam 21 zanimanje. Ja sam umjetnička duša i treba mi pet ventila da ispustim svu napetost. Sviram, pjevam, pišem, izdao sam i knjigu s kratkim pričama i receptima", ispričao je Domino, koji živi minimalistički. Otkrio je da nema vode u kući, a u vrtu uzgaja sve što mu je potrebno za život: trešnje, šljive, breskve, jagode, paprike i rajčice.

Ovaj glazbenik pjeva u zboru, svira četiri instrumenta i piše knjige. Nikada nije imao problema s pronalaskom žena- iza njega su četiri braka iz kojih ima devetero djece - no sada bi želio naći neku koja će ostati uz njega.

"Teško je naći žensku osobu koja bi voljela podijeliti sa mnom ovakvu vrstu života i sreće", ispričao je Domino i dodao da od potencijalne buduće partnerice ne očekuje mnogo. "Ne trebaju puno pružati nego samo harmonizirati sa mnom, baš kao u tangu!", rekao je. 

Domino Santro
Domino Santro FOTO: RTL

Srećko Ponjavic

Srećko dolazi iz mjesta Lethbridge u Kanadi, a potječe iz tradicionalne hrvatske obitelji. Naime, otac mu je Hrvat rođen u Kanadi, a majka mu je iz Hrvatske.

"Iako se osjećam kao Kanađanin, kulturološki sam više Hrvat", rekao je Srećko, koji upravo zato i traži djevojku iz Hrvatske. On je prvostupnik je znanosti i poljoprivrede, kao i menadžmenta i financija, ima dobar posao i pomaže obitelji na farmi. Ispričao je da mu ništa ne nedostaje osim žene. 

U predstavljanju je otkrio da od buduće partnerice očekuje da je inteligentna, pozitivna, dobrog srca te da pristojno izgleda, a istaknuo je da ne može podnijeti djevojke koje su ''kontrol-manijaci'', negativne i uskogrudne. Njegovi prijatelji ispričali su da mu treba Hrvatica jer nijedna Kanađanka ne može pratiti njegov tempo.

Srećko je i pronašao sreću u 'Ljubav je na selu'. Zaljubio se u Viranku Antoniju koja mu je postala supruga i zajedno su dobili sina Petra. 

Srećko Ponjavic
Srećko Ponjavic FOTO: RTL

Jack Vukoja

Jack dolazi iz grada Wallana u blizini Melbournea, a tamo je došao s roditeljima kada mu je bilo šest mjeseci. Jako je ponosan na to što je Hrvat i rekao je da bi volio pronaći Hrvaticu s kojom bi, kako se našalio, napravio još Hrvata.

Jack je u predstavljanju opisao sebe kao dobru, zabavnu, tvrdoglavu i pomalo otkačenu osobu ili, kako bi njegovi prijatelji rekli, "pravi Hrvat".

Otkrio je da od partnerice želi da ga nadahnjuje i čini boljom osobom, da je zabavna, tolerantna i pouzdana. Također, ne treba, kaže, biti pretjerano mlada, a bitno mu je da je zgodna i da ima lijep osmijeh.

Jack Vukoja
Jack Vukoja FOTO: RTL


Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).