Ljubav je na selu

'Ljubav je na selu' piše najljepše ljubavne priče: Spojio je ove parove

Ovo su parovi 'Ljubav je na selu' koji su završili zajedno zahvaljujući showu

RTL.hr
18.05.2024 20:00

Srećko i Antonija Ponjavić

Farmer Srećko iz Kanade predstavio se u 11., internacionalnoj sezoni 'Ljubav je na selu'. U showu se zaljubio u Viranku Antoniju koja mu je postala supruga i zajedno su dobili sina Petra.

Antonija i Srećko Ponjavić
Antonija i Srećko Ponjavić FOTO: Privatni album

Njihova priča je počela tako što se Antonija zaljubila u Srećka čim ga je vidjela na TV-u i prijavila se u emisiju. Produkcija je prepoznala da su stvoreni jedno za drugo i Antonija je postala Srećkova "zlatna" djevojka. Kad su se upoznali, odmah se među njima primijetila kemija. Farmer iz kanadskog Lethbridgea pozvao je Antoniju i još dvije djevojke, Martinu Serdar i Marijanu Črlenec, na svoju farmu, a mnogima je odmah bilo jasno da mu je upravo Viranka najdraža.

Zbog toga nikoga nije iznenadilo što je Srećko odabrao baš nju da mu se pridruži na romantičnom putovanju koje je završilo ručkom kod Antonijine obitelji. Nakon završetka snimanja Antonija je brzo pristala preseliti u Kanadu k farmeru kako bi shvatili ima li njihova ljubav budućnost.

Antonija Beščec i Srećko Ponjavic
Antonija Beščec i Srećko Ponjavic FOTO: Instagram - sreckoponjavic

Odgovor na to bio je pozitivan i par je ubrzo imao građansko vjenčanje, a potom i crkveno. Nakon toga su dobili sinčića Petra. Supružnici često na društvenim mrežama pokazuju svoju bračnu idilu.

 

Zvonko Koprivnjak i Nikolina Šalić

Farmeru Zvonku Koprivnjaku iz Baranje zapela je za oko Nikolina Šalić iz Tušilovića već na prvom upoznavanju u osmoj sezoni 'Ljubav je na selu'.

Njihova je ljubav kulminirala iz epizode u epizodu da bi na kraju Zvonko ostale djevojke poslao kući, a Nikolini poklonio svoje srce. U emisiji 'Iza kulisa' skupio je hrabrost i pred kamerama zaprosio svoju odabranicu. Na njegovo oduševljenje, Nikolina rekla je 'da'. Par je dobio kćer Vandu.

Zvonko Koprivnjak i Nikolina Šalić
Zvonko Koprivnjak i Nikolina Šalić FOTO: RTL

"Da sam je svijećom tražio, ne bih je pronašao. Takvu divnu osobu, moju Nikolinu, sam je sigurno ne bih uspio pronaći. Zato sam zahvalan i svima koji su radili emisiju, od producenata, do snimatelja, dečkiju s rasvjete... baš svima. Bez svih njih ne bi bilo ni Nikoline u mom životu", ispričao je Zvonko za RTL.hr i istaknuo da je zahvalan bratu Danijelu koji ga je prijavio u 'Ljubav je na selu'.

Farmer je rekao da ga je Nikolina osvojila odmah.

"Onoga dana kad mi je voditeljica Marijana donijela pisma, već se dogodilo čudo. Otvorio sam pismo, vidio Nikolininu sliku i istog trena se zaljubio. Odmah me ošinulo. A još kad sam je prvi put ugledao kako hoda prema meni, odmah sam osjetio da je to 'ona' i zato je izletio onaj 'Ajme, majko moja mila, to je to'. Daljnje druženje s njom samo je potvrdilo i još više ojačalo moje osjećaje", ispričao je.

"Prije 'Ljubav je na selu' nisam uopće razmišljala da se nešto ovakvo može dogoditi", rekla je Nikolina.

 

Zoran Stričević i Suzana Tomić

Farmer Zoran Stričević zaljubio se na prvi pogled u Suzanu Tomić Suzi u 13. sezoni 'Ljubav je na selu', a zajedno žive na njegovom imanju Brštanovo pokraj Klisa. "Rodila se ljubav, i to baš na prvi pogled. Kad sam vidio njezinu kosu, stas, hod, glas, oči – sve je odmah bilo jasno i shvatio sam da je to-to. Nisam je dugo čekao!", rekao je Zoran.

Zoran i Suzi Stričević, Ljubav je na selu
Zoran i Suzi Stričević, Ljubav je na selu FOTO: RTL.hr

"Zoran me osvojio svojim šarmom, zgodan mi je, a i slažemo se u većini pogleda na život", istaknula je Suzi koja je kao kandidatkinja 'Ljubav je na selu' imala sreće. Suzi je kasnije otišla na Zoranovu farmu, a on je upravo nju odabrao za romantično putovanje. Na njemu ju je i zaprosio, a uskoro su se i vjenčali.

Zoran Stričević
Zoran Stričević FOTO: Privatni album

"Vjenčali smo se 19.12., u Splitu na Bačvicama kod matičara, a pir je bio s desetak osoba, koliko je bilo moguće u to vrijeme, kod mene na imanju. Bila je to lijepa, vesela fešta", otkrila je Suzi te nam je par ustupio svoje fotografije.

"Ljudima bih poručila da treba vjerovati u ljubav", rekla je Suzi. "'Ljubav je na selu' mi je donijela sreću, veliku sreću", nadovezao se Zoran.

Nikolina i Stjepan Pavlić

Stjepan i Nikolina Pavlić jedni su od prvih parova koje je spojila RTL-ova emisija 'Ljubav je na selu'. Upoznali su se u trećoj sezoni showa koja je prikazana 2011. godine, a vjerske razlike su ih zamalo razdvojile. Srećom, Stjepan je ubrzo shvatio da je Nikolina ljubav njegovog života i tako se 2012. dogodilo drugo vjenčanje u 'Ljubav je na selu'. Supružnici imaju troje djece. 

Nikolina i Stjepan Pavlić
Nikolina i Stjepan Pavlić FOTO: Privatni album

"Otkad sam sudjelovao u emisiji, svoj sam gazda, imam ženu, obitelj i djecu, i postigao sam svoj cilj u životu'', rekao je Stjepan ranije za RTL.hr. ''Stjepana ne bih mijenjala ni za što. Ja sam od samog početka znala kod koga idem i kamo idem. A ono što je bilo na početku, to je bila mala trzavica. Ne žalim zbog ničega i ne bih mijenjala ništa'', istaknula je Nikolina. 

Nikolina i Stjepan Pavlić
Nikolina i Stjepan Pavlić FOTO: Privatni album

''Da nije bilo ove emisije, ne bi bilo ni moje žene danas uz mene'', zaključio je Stjepan. Nikolina i Stjepan žive na njegovom imanju u Gredi pokraj Siska. Nikolina često dijeli obiteljske fotografije na društvenim mrežama i pokazuje da njihova idila još uvijek traje. 

 

Dragana Vojnović i Nemanja Blanuša

Mnogima neobična Ličanka zbog piercinga i tetovaža Dragana Vojnović tražila je srodnu dušu u petoj sezoni 'Ljubav je na selu'. Tada 22-godišnja farmerica na svom imanju ugostila je kandidate među kojima je bio i Nemanja Blanuša

Dragana i Nemanja stalno su vodili burne rasprave, a u jednom trenutku ga je čak otjerala s imanja. S obzirom da takav njihov odnos, nitko nije slutio da će se između njih roditi ljubav. 

Dragana i Nemanja Blanuša
Dragana i Nemanja Blanuša FOTO: RTL

Ipak, to se dogodilo i okrunili su svoju ljubav brakom početkom 2016. Ubrzo nakon toga im se rodila kći Sara. "Promijenili su nam se životni prioriteti, ali to nam nije teško palo jer smo zaljubljeni kao i prvog dana", rekao je svojedobno Nemanja za RTL.hr. 

Njihova druga kći Lara rodila se 2018. "Stigla naša druga princeza Lara. Volim više od života", otkrila je Dragana na društvenim mrežama.

I Nemanja se pohvalio na Facebooku.

"Poštovani prijatelji i kolege, danas 03.10.2018 postao sam ponosni Tata jedne male djevojčice... Sreći mojoj nikad kraja. Od danas je počelo jedno novo poglavlje u mom životu, još jedno srce kuca kraj mene, a moje čini mi se da će izletjeti iz grudi... Puno pozdrava svima", napisao je ponosni tata.

Dragana i Nemanja, Ljubav je na selu
Dragana i Nemanja, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Par nakon showa vodi privatan život daleko od kamera, a Nemanja ponekad dijeli obiteljske trenutke. "Ovo se zove bogat čovjek", poručio je uz jednu fotografiju sa suprugom i kćerima. 

 

Sara Hrnčić i Mihael Sklizović

Sara Hrnčić i Mihael Sklizović upoznali su se u šestoj sezoni 'Ljubav je na selu', a upravo zahvaljujući toj emisiji danas uživaju u obiteljskoj idili. Da će njihov odnos završiti brakom, teško je bilo procijeniti na početku. Naime, Mihael je poslao Saru doma i odabrao drugu kandidatkinju, no onda je njihova priča dobila zaokret.

Sara Hrnčić i Mihael Sklizović
Sara Hrnčić i Mihael Sklizović FOTO: Privatni album

Naime, u posljednjoj epizodi šeste sezone najdugovječnijeg reality showa u Hrvatska dogodila se posebno romantična scena. Produkcija je sve farmere s njihovim odabranicama dovela na otok Brač. Ondje ih je dočekala voditeljica Marijana Batinić i odvela u prekrasnu vilu gdje su imali nezaboravni vikend.

Mihael je iznenadio Marijanu Batinić na početku epizode kada joj je otkrio da želi zaprositi Saru i zamolio da mu pomogne s odabirom prstena. Slavonski farmer nije dugo oklijevao i kleknuo je na stijenu uz more pred Saru i zaprosio je. Ona je pristala, a Marijanu je toliko dirnuo taj trenutak da se rasplakala.

Sara Hrnčić i Mihael Sklizović
Sara Hrnčić i Mihael Sklizović FOTO: Privatni album

Inače, Mihael i Sara skrasili su se na njihovom imanju te uživaju u bračnoj idili te imaju sinove Bornu i Jonu. 

 

Dragoljub Kostić i Ljiljana Resić

Ljiljana i Dragoljub zaljubili su se u 15. sezoni 'Ljubav je na selu'. Farmer nam je prošle godine otkrio da njihova ljubavna priča i dalje traje.

"Viđamo se i dalje. Komuniciramo i posjećujemo se, više ona mene nego ja nju", ispričao je Dragoljub.

Ljiljana i Dragoljub
Ljiljana i Dragoljub FOTO: Privatna arhiva

Istaknuli su da su si dobri koliko mogu biti. "Sve u skladu s vremenom. Dobro je, u dobrim smo, prijateljskim odnosima. To se razvija i dalje. Nismo mladi, zaljubljeni, bez mozga i glave nego u skladu s godinama. Nema forsiranja, Ljilja ima svojih obveza, ja svojih. Imamo objektivnih poteškoća s obzirom na udaljenost. Uskladili smo se", rekao je farmer.

"Naša veza traje, kao što smo i planirali, ide polako, sigurno, nikuda nam se ne žuri. Iz prijateljstva je preraslo u vezu. Viđamo se kad god možemo. Ne živimo zajedno, imamo neke planove povodom toga, planiramo nešto za budućnost. Još nam se trebaju posložiti kockice", rekla je Ljiljana.

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':