Ljubav je na selu

Manuel je otkrio svoj najveći strah: 'Nakon svega bojim se prići curi, bojim se odbijanja'

Manuel je otkrio voditeljici Aniti Martinović svoje želje i strahove

RTL.hr
22.05.2024 23:20

Jedan od novih farmera nove, 17. sezone  'Ljubav je na selu'  je Manuel Mandić iz Nove Bukovice. Otkrio je kako na imanju živi s majkom, no u odvojenim kućama. 

''Mama mi je bitna u životu. Kada dođem s posla, čeka me hrana za stolom, opeglano i oprano'', objasnio je Manuel. 

Njegova sestra Ana je otkrila kako je Manuel jako dobar. ''Uvijek je tu za mene, ne samo za mene već i za nećake'', rekla je Ana. Manuel je priznao kako bi se volio ostvariti kao otac. ''Volio bih biti otac, ako se pruži prilika'', priznao je. 

Manuel, Ljubav je na selu
Manuel, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Ana smatra kako bi Manuel trebao odanu i marljivu ženu koja će uvijek biti tu za njega, da provode svaki trenutak zajedno. 

''Neka ide do kraja, voljela bih jednog dana ići na svadbu i da iskuša ono što ja svaki dan proživljavam, a to su djeca'', poželjela mu je sestra Ana. 

Manuel je otkrio kako mu je teško samom. ''Najgore je navečer kada idem spavati, nemam  kraj koga leći i neke loše trenutke, proživljene tog dana, s nekim podijeliti'', objasnio je, a otkrio je i razlog zašto je još sam. 

''Puno sam vremena potrošio na jednu curu, no to je moj izbor. Sestra me upozoravala na neke stvari, no nisam htio slušati... Slušao sam srce, a ne razum'', objasnio je Manuel. ''Nakon svega imam problem što se bojim prići curi koja mi se svidi, reći svoje namjere... Bojim se odbijanja'', dodao je. 

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':