Ljubav je na selu

Marijan i Patty zaručili su se i vjenčali pred kamerama, a zbog nje je odselio na Tajland

Marijan i Patty izrekli su sudbonosno 'da' pred RTL-ovim kamerama, a živjeli su zajedno na Tajlandu gdje je on preselio zbog nje

RTL.hr
10.06.2024 12:34

Marijan Cerovac, kojeg je javnost upoznala kroz 13. sezonu 'Ljubav je na selu', preminuo je prošlog četvrtka, izvijestio je Story. Tužnu vijest je za RTL.hr potvrdio njegov prijatelj Zvonko Šantalab.

"Prije tri tjedna je sletio za Zagreb. Već je tada bio loše. Odveo sam ga u bolnicu, pozvao sina koji inače živi u SAD-u i u Zagrebu je nastavio liječenje. u međuvremenu je dobio i koronavirus i nažalost, preminuo je prošli tjedan", rekao je Zvonko za RTL.hr.

Zvonko je doznao za njegovo stanje još dok je Marijan bio na Tajlandu i pozvao ga k sebi u Zagreb na adekvatno liječenje. "Mi smo četiri godine prijatelji, zamolio sam ga da bude kod mene u Zagrebu, da ću se ja pobrinuti za njega. No, završio je odmah u bolnici", rekao je. Datum ispraćaja i dalje nije poznat...

Marijan Cerovac sa suprugom Patty
Marijan Cerovac sa suprugom Patty FOTO: Privatni album

Podsjetimo, Marijan je živio na Tajlandu sa suprugom Patty koju je zaprosio i vjenčao se njom pred RTL-ovim kamerama, a ispričao je kako je započela njihova ljubavna priča. 

"Upoznali smo se na stranici za upoznavanje. Ja sam joj prvi napisao poruku, a ona je odgovorila s 'Hello'. I tu se sve otvorilo i počeli smo pričati. Ona je bila u Budimpešti. Tamo je dospjela preko radne vize, tamo je pronašla posao. Bila je u braku, razvedena je. Ja sam išao k njoj, ali prvi put me otkantala. Ali kad sam se vratio doma, ponovno me zvala i ja sam se vratio u Budimpeštu dva dana poslije. Čim je izašla van i čim sam je ugledao, ja sam bio zaljubljen preko glave", ispričao je Marijan za RTL.

Marijan Cerovac
Marijan Cerovac FOTO: RTL

Nakon što su se ponovno sreli, Patty je došla na njegovo imanje, ali zbog korone je otputovala na Tajland kako bi bila sa svojom djecom. Ipak, zahvaljujući 'Ljubav je na selu' Patty se vratila u Buzet na Marijanov rođendan. Par se tijekom snimanja 13. sezone showa 2020. godine i vjenčao te im je na svadbi bila voditeljica Anita Martinović. 

Marijan Cerovac sa suprugom Patty
Marijan Cerovac sa suprugom Patty FOTO: Privatni album

Marijan je prodao svoju kuću u Buzetu i odselio s Patty na Tajland. "Patty i ja smo super. Supruga je jako zadovoljna jer sam je vratio kući. Živimo u prekrasnom tajlandskom gradu Nakhon Sawanu. U Hrvatsku se više ne vraćam. Majka mi je umrla pred par mjeseci i ja tamo više nemam nikoga. Ovdje mi je super, hrana je jako jeftina, vrijeme je predivno, a jedini je problem što je u ovo doba godine jako vruće, pa uvijek idemo negdje gdje je klimatizirano. Uvečer gotovo svakoga dana padne malo kiše pa ne moram zalijevat vrt i ruže. Ovdje smo kupili kuću, automobil i dva skutera jer je u gradu puno lakše pronaći parking kada idemo u šoping", rekao je Marijan prošle godine za istarski.hr. 

Marijan Cerovac sa suprugom Patty
Marijan Cerovac sa suprugom Patty FOTO: Privatni album

Patty je često na društvenim mrežama dijelila fotografije i videa sebe i Marijana te je otkrivala kako izgleda njihov zajednički život.