Ljubav je na selu

Mate je najmlađi farmer 17. sezone 'Ljubav je na selu', a na jedno ne pristaje!

Mate radi kao kamenoklesar, a najmlađi je farmer 17. sezone 'Ljubav je na selu'

RTL.hr
19.05.2024 12:00

Mate dolazi iz Kozice pored Vrgorca i najmlađi je farmer 17. sezone. Radi kao kamenoklesar, a brine i o svom vrtu i voćnjaku. Sebe opisuje kao pozitivnog i smirenog, vrijednog, pomalo tvrdoglavog, a slobodno vrijeme provodi u šetnjama prirodom i druženju s prijateljima. Imao je nekoliko veza, a s obzirom na to da prati 'Ljubav je na selu', vjeruje da će upravo u emisiji upoznati vrijednu djevojku koja će ga podržavati u svemu i koja bi bila voljna preseliti se u njegovo mjesto. U vezi nikad ne bi tolerirao prevaru. Volio bi da njegova buduća odabranica ima između 20 i 30 godina, a fizički izgled nije mu presudan. Budući da živi s majkom, važno mu je njezino mišljenje o djevojci.

Mate Begović (26), Kozica
Mate Begović (26), Kozica FOTO: RTL

Vjerujem u ljubav na prvi pogled", kaže Mate.

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':