Ljubav je na selu

Mijo Bošnjak za RTL.hr o rođendanskim željama: 'Bivša me prevarila, a od 'Ljubav je na selu' ne odustajem'

Mijo iz 'Ljubav je na selu' proslavio je svoj 59. rođendan, a za RTL.hr otkrio je kako je ponovno slobodan, nije zaljubljen i traži svoju srodnu dušu

RTL.hr
01.05.2024 06:00

Mijo Bošnjak iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr otkrio je kako je proslavio svoj rođendan te da već sada planira kako će proslaviti svoj idući, okrugli rođendan. Osim toga, otkrio je da je njegov odnos s djevojkom Josipom završio zbog prevare te da sada želi pronaći drugu, vedru i veselu osobu. Nagovijestio je i mogući povratak na male ekrane.  

Kako si proslavio rođendan?  

Nisam planirao slaviti ovaj, nego sam mislio slaviti idući, odnosno okrugli. Onda sam mislio pozvati sve ove moje iz 'Ljubav je na selu' i ostale koji žele doći. Ali sada je bilo sve spontano. Neplanirano su se skupili neki prijatelji, jako lijepo društvo. Čak su kupili i tortu, mada sam ja napravio kolače i hrane. Jako je lijepo spontano ispalo. Nešto se šuškalo da će neki navratiti iz 'Ljubav je na selu', međutim nešto se promijenilo. Lea nije mogla koliko sam čuo. Tako da eto, preživio sam i bez njih! Bilo je neplanirano i lijepo, bilo je glazbe. Kućna atmosfera, hrana, piće. Mislim da će idući biti još bolji kada mi dođu sve moje cure i prijateljice. Sve su cure moje, ali volim ih prijateljski. 

Jesu li ti čestitale dame iz 'Ljubav je na selu'?  

Dame iz 'Ljubav je na selu' su mi sve čestitale. Puno je bilo čestitki. Prvo je Branka čestitala pa su se svi nadovezali. Bilo je više od 700 čestitki.  

Mijo Bošnjak s bivšom djevojkom Josipom
Mijo Bošnjak s bivšom djevojkom Josipom FOTO: Privatni album

Imaš li neku posebnu želju za rođendan za koju bi volio da se ostvari?  

Imao sam želju s Josipom, međutim sve se izjalovilo i promijenilo. Pokazala se kao nepouzdana i nevjerna osoba. Nažalost, prevarila me što me povrijedilo i mislim da ću odustati od nje. Što se tiče trudnoće i toga svega, ništa ne znam što je istina, a što nije. Kontaktiramo, ali bez neke prisnosti. Jednostavno, mislim da neću moći preći preko toga. Ja sam njoj nudio sve, a ona je meni uzvratila na ružan način. Želja mi je da upoznam neku drugu, solidnu, živahnu, vedru i veselu osobu. Vrijednu i urednu koja će se više posvetiti meni, a manje nekakvom naslikavanju, objavama, liveovima, pijankama i izlascima. To mi se ne sviđa. Želim nekoga s kim ću moći zajedno izlaziti i s kim ću se ponositi, a ne da mi se neko nasmije u lice, to je jednostavno nepodnošljivo. Neke se stvari i pravila moraju poštovati, tako da ako bude sreće da neku upoznam. Ne tražim previše, samo tražim poštovanje i iskrenost..., ne volim laži i takve stvari. Najveća želja mi je da ponovno pokrenem svoj posao. Teško mi je samome s proizvodnjom cvijeća. To je jednostavno nemoguće, ali ne možeš ni s bilo kime ući u nešto što je vrlo ozbiljno.  

Plaše li te godine ili smatraš da su godine samo broj?  

Apsolutno me godine ne plaše. Imao sam strica koji je živio više od 90 godina i ja sam nekako na njega uporan, tvrdoglav, pokretan i živahan. Ostat ću takav dok god budem mogao. Volim motore, brzu vožnju, zezanciju, prirodu, putovanja. Sam baš i ne volim, ali eto... Nije baš lako pronaći srodnu dušu. Branka mi je draga i dan danas i ostat će mi draga. Neke stvari su se promijenile. Postali smo dobri prijatelji kao i s Ružom. Njih sve volim i poštujem. Možda bude sreće u kojoj idućoj sezoni 'Ljubav je na selu', ako se ponovno prijavim. Možda se javi kakva zgodna, ljepuškasta farmerica. Volio bih se ponovno ići zezati, jer mi sve od toga nedostaje. Ti ljudi su mi prirasli srcu i baš ih želim vidjeti. Možda se ta želja ostvari! Trenutno nisam zaljubljen, slobodan sam..., pa eto ako ima koja, neka se javi!  

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':