Ljubav je na selu

Mijo iz 'Ljubav je na selu' proslavio 59. rođendan, Ksenija mu uputila posebnu čestitku: 'Dragi moj...'

Mijo Bošnjak proslavio je 59. rođendan ove nedjelje

RTL.hr
29.04.2024 11:00

Mijo Bošnjak iz 'Ljubav je na selu' proslavio je ove nedjelje 59. rođendan. Primio je brojne čestitke na društvenim mrežama. 

"Dragi moji, što da vam kažem, hvala vam svima za ovih 500 čestitki za moj rođendan", napisao je farmer. 

Ksenija Menkovska i Mijo Bošnjak, Ljubav je na selu
Ksenija Menkovska i Mijo Bošnjak, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Među čestitkama je bila i ona Ksenije Menkovske, kandidatkinje koja je u 16. sezoni showa boravila na Mijinom imanju te se između njih rodilo veliko prijateljstvo. 

"Dragi moj i mili prijatelju Mijo, ovom pjesmicom ti želim reći koliko si mi bitan, a i čestitati ti tvoj rođendan. Voli te tvoja sestra Senka", poručila mu je Ksenija uz pjesmu 'Prijatelji' Ljupca Georgieva i Emilije Ivanove. 

Mijo, Ruža i Brankica
Mijo, Ruža i Brankica FOTO: Privatna arhiva

Inače, nedavno se dio ekipe 16. sezone 'Ljubav je na selu' okupio u jednom zagrebačkom restoranu. Mijo je otkrio da Brankica nije bila raspoložena za zabavu te je stoga većinu vremena proveo s Ružom Pejić.

"Što se tiče Brankice... Nije bila baš nešto pretjerano raspoložena. Poklonio sam joj cvijeće, sjetio sam se da joj nešto donesem. Očekivao sam malo više od nje. Više zabave i raspoloženja. Međutim, nekako kao da je malo zakazala. Je li to bilo zbog Ruže ili nešto. Ruža je pokazala malo više interesa za mene. S njom mi je bilo zabavno. Plesali smo, zezali se, puno pričali. Na kraju, kada je sve završilo, zvao sam Brankicu da ide s nama u neki noćni kub gdje nas je Ruža pozvala, ali Brankica je rekla da je umorna i izabrala da ide kući na spavanje. Poželio sam joj laku noć, lijepo smo se pozdravili i otišao sam s Ružom i njenom prijateljicom u noćni klub i bilo je dobro! Lijepo sam proveo večer, ne znam ni ja do koliko sati", ispričao je Mijo za RTL.hr. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':