Ljubav je na selu

Mijo iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o druženju s Ružom: 'Ona je pokazala više interesa za mene nego Brankica'

Mijo je većinu vremena proveo s Ružom, a za Brankicu je rekao kako je malo više očekivao od nje

RTL.hr
19.04.2024 08:00

Mijo Bošnjak, kandidat posljednje sezone showa Ljubav je na selu', za RTL.hr podijelio je svoja iskustva s nedavnog okupljanja ekipe 16. sezone showa. Istaknuo je da Brankica nije bila raspoložena za zabavu te je stoga većinu vremena proveo s Ružom Pejić. Također je otkrio svoj trenutni ljubavni status i je li možda u vezi s Ružom. 

Kakvi su tvoji doživljaji s partyja gdje se okupila ekipa posljednje sezone 'Ljubav je na selu'? 

Bilo je lijepo, ali ne baš kao na prošlom. Ja se svugdje prilagodim, tako da mogu reći da je bilo lijepo. Lijepa večera, druženje, glazba... 

S jednom bivšom kandidatkinjom najviše si provodio vremena na druženju. Što je Brankica rekla na to?  

Što se tiče Brankice... Nije bila baš nešto pretjerano raspoložena. Poklonio sam joj cvijeće, sjetio sam se da joj nešto donesem. Očekivao sam malo više od nje. Više zabave i raspoloženja. Međutim, nekako kao da je malo zakazala. Je li to bilo zbog Ruže ili nešto. Ruža je pokazala malo više interesa za mene. S njom mi je bilo zabavno. Plesali smo, zezali se, puno pričali. Na kraju, kada je sve završilo, zvao sam Brankicu da ide s nama u neki noćni kub gdje nas je Ruža pozvala, ali Brankica je rekla da je umorna i izabrala da ide kući na spavanje. Poželio sam joj laku noć, lijepo smo se pozdravili i otišao sam s Ružom i njenom prijateljicom u noćni klub i bilo je dobro! Lijepo sam proveo večer, ne znam ni ja do koliko sati.  

Kako se osjećaš u vezi Ruže? Jeste li zajedno?  

Još uvijek sam u nekom prošlom filmu. Ne mogu se oporaviti, niti nastaviti, niti prekinuti s Josipom. S Ružom nisam u vezi. Jako mi je draga i nemam joj što zamjeriti. Kao i Brankica. Nju volim na jedan poseban način i ostao sam s njom prijatelj. Kaže se: "Kad se jabuka prepolovi, više se ne može spojiti", tako da može samo ostati dobro prijateljstvo, a mislim da će tako biti i s Josipom. Što se jednom razbije, više se ne može sastaviti.  

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':