Ljubav je na selu

Mijo poslao kući Ružu, ona to nije očekivala: 'Ja sam ostala dosta iznenađena'

Ruža je očekivala da će Mijo izbaciti Kseniju

RTL.hr
08.11.2023 22:35

Došao je trenutak da Mijo izbaci jednu od kandidatkinja - Ružu, Brankicu ili Kseniju. "Jednu moram danas poslati kući i to je to", rekao je farmer kojemu nije bilo lako. "Ja se osjećam jako opušteno. Dobro je. Mislim da smo imali sasvim dovoljno vremena da se upoznamo", komentirala je Ruža. 

"Ksenijica, ti si mi draga na svoj način. Dobra kuharica, slatkica, lijepe haljine, cipelice, simpa", rekao je Mijo. "A ti Ružice, moja Ruška, ti si mi ko kruška, ali nismo imali baš puno vremena da se upoznamo, ali jesmo dovoljno", dodao je. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

"Dosta sam upoznala Miju. Mislim da je i on isto mene trebao dovoljno upoznati da se nešto može probuditi, neki klik, nešto", rekla je Ruža. "Brankice, ti si mi ovako draga, malo draža. Sviđa mi se tvoja podrška", komentirao je Mijo. 

"Mijo je meni drag, simpatičan, osjećajan. Ima te neke vrline koje se meni sviđaju", ispričala je Brankica. 

"Daj reci koja je to već jednom. Već jednom gukni to ime", rekla je Ruža farmeru. Ksenija je bila uvjerena da ona ide kući. "Ja sam odlučio poslati moju Ružu kući", rekao je Mijo. 

"Ja sam ostala dosta iznenađena. Ja sam mislila da će Ksenija ići prva", komentirala je Ruža. Mijo je istaknuo da se nisu dovoljno dobro upoznali. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':